Nieuwe banner 'Better Call Saul'

Nieuwe banner Better Call Saul

En lees een uitgebreide synopsis.

Jim Pedd, 9 maart 2017 om 10:13


Het lijkt erop dat Jimmy McGill (Bob Odenkirk) zijn spreekwoordelijke strepen gaat verdienen in het derde seizoen van Better Call Saul. AMC heeft een poster vrijgegeven waarop we Jimmy zien staan tegen de achtergrond van een muur, met een paar strepen over hem getrokken.

Dat past bij de opmerkingen van Odenkirk dat McGill dit seizoen voor het eerst gaat hinten naar zijn alter ego, dat we leerden kennen in Breaking Bad. Wellicht ontmoeten we Saul Goodman dus heel snel. Daar wordt overigens ook naar gehint in de synopsis van het derde seizoen:

“Seizoen 3 volgt de vele bochten waarin Jimmy McGill zich wringt, in een weg omlaag naar Saul Goodman, de meest beruchte advocaat van Albuquerque. Zes jaar voordat hij Walter White ontmoet, is Jimmy een zich min of meer aan de wet houdende, kleine advocaat, die underdogs beschermt, aan zijn praktijk bouwt en probeert naam te maken.”

“Het geliefde tweede seizoen eindigde met eens tel cliffhangers. Vastbesloten om te voorkomen dat zijn broer een praktijk opbouwt, besloot Chuck hem te bedriegen en nam hij Jimmy’s bekentenis van een misdrijf op. Toen Mike zijn blik liet vallen op de sociopatische kartelbaas Hector Salamanca, voorkwam een onheilspellende interventie dat hij de trekker overhaalde en doemde de vraag op welke andere gevaarlijke spelers er zouden zijn.”

“Als het nieuwe seizoen begint, stellen de gevolgen van Chucks plannetje de praktijken van Jimmy en Kim, en hun romance, als nooit te voren op de proef. Deze dreiging maakt dat Jimmy’s falende morele kompas flink op de proef gesteld wordt. Ondertussen zoekt Mike naar een mysterieuze tegenstander die alles over zijn zaken lijkt te weten. Naarmate het seizoen vordert, worden nieuwe personages geïntroduceerd en bieden achtergrondverhalen meer betekenis voor Breaking Bad.”

Op 10 april weer te zien.

Lees meer over: Better Call Saul, AMC, Bob Odenkirk, Jimmy McGill

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws