search
'The Night Manager' krijgt hoogstwaarschijnlijk een tweede seizoen
Series / Nieuws

'The Night Manager' krijgt hoogstwaarschijnlijk een tweede seizoen

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de scenario's van de nieuwe afleveringen.

Regisseur Susanne Bier heeft bevestigd dat er momenteel hard wordt gewerkt aan de scenario's voor een nieuw seizoen van de BBC- en AMC-productie The Night Manager, naar een verhaal van auteur John le Carre. Bier vertelde Screen Daily dat een team van schrijvers momenteel sleutelt aan het verhaal, maar geeft daarbij aan dat er geen tweede seizoen komt als het verhaal zich niet kan meten met dat van het eerste seizoen:


"We willen allemaal dolgraag een tweede seizoen zien, maar willen niet iets maken dat onderdoet voor het niveau van seizoen een. Dat zou een slecht idee zijn."

Bier heeft nog niet laten weten of de personages die gespeeld werden door Tom Hiddleston, Hugh Laurie, Olivia Colman en Elizabeth Debicki zullen terugkeren, maar daar zullen ongetwijfeld binnenkort aankondigingen over worden gedaan.

David Farr (Hanna) schreef alle zes afleveringen van het eerste seizoen en heeft eerder aangegeven dat hij niet terug zal keren voor meer afleveringen omdat hij tevreden is met het einde van het eerste seizoen. Hij gaf daarbij echter wel aan dat het potentieel voor een vervolg bestaat, maar dat iemand dan wel met een heel goed idee op de proppen moet komen.

Aanbevolen artikelen