search
Nieuwe X-Men serie heet 'Gifted'
Series / Nieuws

Nieuwe X-Men serie heet 'Gifted'

En Thunderbird is onthuld.

De volgende X-Men tv-serie, waarvan de eerste twee afleveringen worden geregisseerd door Bryan Singer, krijgt de titel Gifted. Dit heeft franchise-kopvrouw Lauren Shuler Donner onthuld via Twitter.


De serie focust zich op twee gewone ouders die er achter komen dat hun kinderen mutantenkrachten hebben. De familie slaat op de vlucht voor de overheid en sluit aan bij ondergronds netwerk van mutanten. In de serie zullen ook Sentinals te zien zijn, maar deze zien er volgens Donner anders uit dan we tot op heden hebben gezien.

De cast bestaat voorlopig uit de namen als Stephen Moyer (Reed), Amy Acker (Kate Stewart), Jamie Chung (Blink), Blair Redford (Thunderbird), Sean Teale (Marcos Diaz), Natalie Alyn Lind (Lauren) en Emma Dumont (Lorna Dane / Polaris). Van Redford werd dit weekend bekend dat hij Thunderbird speelt en niet het personage Sam. Thunderbird a.k.a. John Proudstar is de leider van het ondergrondse netwerk.

Vermoedelijk in 2018 op de buis. Hieronder tweets van cast en crew:Watch out. X-men are coming for you Dallas. #mutantsquad (missing the our badass muties @jamiejchung & @seanjamesteale )

Een bericht gedeeld door natalie alyn lind🌹 (@natalynlind) opInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen