search
Finn Jones over negatieve recensies 'Iron Fist' van Netflix
Series / Nieuws

Finn Jones over negatieve recensies 'Iron Fist' van Netflix

De fans zullen tevreden zijn.

Tot op heden hebben we vier goed ontvangen seizoenen (Daredevil 2x, Jessica Jones, Luke Cage) gekregen in de Marvel / Netflix-uitbreiding op het Marvel Cinematic Universe. Het vijfde seizoen zoomt in op het personage Iron Fist. Opvallend genoeg blijken de eerste recensies over Iron Fist redelijk negatief. Hoofdrolspeler Finn Jones gaf een reactie tegenover Metro.


"Ik denk dat er meerdere factoren zijn. Wat ik kan zeggen is dat deze shows niet voor de critici zijn gemaakt. Ze zijn allereerst gemaakt voor de fans. Ik denk ook dat sommige van de recensenten de show zagen door een erg specifieke bril. En ik denk dat de fans van de Marvel / Netflix-wereld en de fans van de comic books de show met een andere bril bekijken. Ze willen gewoon een superheldenserie zien. Ze zullen zich echt vermaken met wat ze te zien krijgen. Ik denk dat het een fantastische show is. Ik denk dat deze zich zonder twijfel kan meten met de andere Defenders-series."

De critici die de serie hebben beoordeeld hebben de eerste zes afleveringen van Iron Fist mogen bekijken. De complete serie bestaat uit dertien episodes. Van de veertien recensies die op Rotten Tomatoes staan, zijn er twaalf Rotten, met een 5,08 als gemiddeld cijfers.

Vanaf 17 maart zijn alle afleveringen te bekijken op Netflix. Later dit jaar volgt The Defenders en naar verwachting verschijnt ook The Punisher in 2017.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen