search
Opnames 'The Defenders'  afgerond en blik op Iron Fist-outfit
Series / Nieuws

Opnames 'The Defenders' afgerond en blik op Iron Fist-outfit

Maar wanneer komt deze uit?

Na het verschijnen van twee seizoenen van Daredevil en de eerste seizoenen van Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist kunnen we ons gaan klaarmaken voor de team-up serie The Defenders. De opnames begonnen in oktober en deze zijn nu afgerond.


In The Defenders zien we naast Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage) en Finn Jones (Danny Rand) ook andere bekende en nieuwe personages. Zo heeft Sigourney Weaver de taak op invulling te geven aan de slechterik Alexandra en zien we Elodie Yung (Elektra), Jessica Henwick (Colleen Wing), Rosario Dawson (Claire Temple), Elden Henson (Misty Knight), Scott Glenn (Stick), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth) en Deborah Ann Woll (Karen Page).

Waar de eerdere Netflix-superheldenseries maar liefst ieder 13 afleveringen kregen, bestaat The Defenders uit 'slechts' 8 episodes. Het gerucht gaat dat de serie in juni debuteert. Mocht dit kloppen dat zal een eerste teaser trailer niet lang op zich laten wachten.

Overigens is er ook een foto van achter de schermen opgedoken van een Iron Fist in originele Iron Fist-kledij. Een outfit dat nog niet wordt gedragen door Danny Rand, het personage van Finn Jones. De Marvel/Netflix-serie Iron Fist is nu te zien op Netflix.

The day it was just the IronFist brothers. #ironfist #asians #stunts #hitzinternational

Een bericht gedeeld door Johnny Yang (@yangnotyin) op


Aanbevolen artikelen