search

Ons nieuws van maandag 20 maart 2017

Shades of Blue met Jennifer Lopez krijgt derde seizoen
Series / Nieuws

Shades of Blue met Jennifer Lopez krijgt derde seizoen

Het derde seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen.

Geoffrey Ketels

Het drama Shades of Blue blijft het goed doen bij NBC. Het drama weet niet alleen de kijkers, maar ook de critics te overtuigen. De gunstige cijfers hebben er in ieder geval voor gezorgd dat NBC het derde seizoen heeft aangekondigd. Het derde seizoen zal bestaan uit een totaal van 10 afleveringen.

Het bekendste lid van de cast van Shades of Blue is uiteraard Jennifer Lopez. Ze bestaat verder ook uit namen als Ray Liotta, Drea de Matteo evenals Warren Kole. Shades of Blue draait verder rond een alleenstaande moeder en detective die een aantal donkere geheimen verbergt.

Lopez is niet alleen de hoofdrolspeelster van de reeks, daarnaast is ze ook nog eens aangesteld als executive producer samen met Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina, Ryan Seacrest, Nina Wass en showrunner Jack Orman.

Ben jij een fan van de serie Shades of Blue en kijk jij al uit naar de komst van het derde seizoen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnames 'The Defenders'  afgerond en blik op Iron Fist-outfit
Series / Nieuws

Opnames 'The Defenders' afgerond en blik op Iron Fist-outfit

Maar wanneer komt deze uit?

Na het verschijnen van twee seizoenen van Daredevil en de eerste seizoenen van Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist kunnen we ons gaan klaarmaken voor de team-up serie The Defenders. De opnames begonnen in oktober en deze zijn nu afgerond.

In The Defenders zien we naast Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage) en Finn Jones (Danny Rand) ook andere bekende en nieuwe personages. Zo heeft Sigourney Weaver de taak op invulling te geven aan de slechterik Alexandra en zien we Elodie Yung (Elektra), Jessica Henwick (Colleen Wing), Rosario Dawson (Claire Temple), Elden Henson (Misty Knight), Scott Glenn (Stick), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth) en Deborah Ann Woll (Karen Page).

Waar de eerdere Netflix-superheldenseries maar liefst ieder 13 afleveringen kregen, bestaat The Defenders uit 'slechts' 8 episodes. Het gerucht gaat dat de serie in juni debuteert. Mocht dit kloppen dat zal een eerste teaser trailer niet lang op zich laten wachten.

Overigens is er ook een foto van achter de schermen opgedoken van een Iron Fist in originele Iron Fist-kledij. Een outfit dat nog niet wordt gedragen door Danny Rand, het personage van Finn Jones. De Marvel/Netflix-serie Iron Fist is nu te zien op Netflix.

The day it was just the IronFist brothers. #ironfist #asians #stunts #hitzinternational

Een bericht gedeeld door Johnny Yang (@yangnotyin) op


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen cliffhanger eind s7 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Geen cliffhanger eind s7 'The Walking Dead'

Ditmaal hoeven we niet maandenlang te wachten.

Het zesde seizoen van The Walking Dead eindigde met een gigantische cliffhanger. Dat wilde AMC niet nog eens herhalen en dus krijgt het zevende seizoen een 'gewoon' einde. Showrunner Scott Gimple vertelde tegenover Entertainment Weekly dat er een gesloten einde is ditmaal. Zo hoeven fans dus niet maandenlang te wachten op het antwoord op een belangrijke vraag.

"Het is spannend en erg emotioneel en ook op een aantal vlakken grappig, en het bouwt op, bouwt op, bouwt op en ontploft dan," vertelt Gimple over het einde. "En ondanks dat het de belofte van meer in zich heeft - er is immers een boel om naartoe te werken - is er een einde."

In dit specifieke geval houdt dat in, dat er een gesloten einde is. Eerder al werd de finale door castleden als gigantisch en verbazingwekkend omschreven. Met nog twee afleveringen te gaan, is het de vraag wat het in de precies in gaat houden, maar we durven wel te raden dat er vermoedelijk een oorlog begint tegen Negan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Draken in 'Game of Thrones' zo groot als een vliegtuig
Series / Nieuws

Draken in 'Game of Thrones' zo groot als een vliegtuig

Een Boeing 747 is er niets bij.

De draken van Daenerys (Emilia Clarke) worden elk seizoen van Game of Thrones groter. Dit zevende seizoen zijn ze groter dan ooit, laat regisseur Matt Shakman ons weten. Hij vertelde in een interview met Entertainment Weekly hoe groot:

"De draken zijn dit jaar zo groot als een Boeing 747," begon Shakman. "Drogon is de grootste van de drie, zijn vlam heeft een diameter van wel tien meter!" Mochten ze echt zo groot als een Boeing 747 worden, zijn de draken bizar groot. Een Boeing is zo'n 70 meter lang en heeft een spanwijdte van zo'n 60 meter.

Shakman is overigens een van de vier regisseurs die een aflevering gemaakt hebben in het zevende seizoen. Naast hem hebben ook Alan Taylor, Jeremy Podeswa en Mark Mylod afleveringen mogen regisseren. Het zevende seizoen van de HBO-serie zal op 16 juli van start gaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.