search
Heel veel synopsissen 'The Leftovers' s3
Series / Nieuws

Heel veel synopsissen 'The Leftovers' s3

Eindelijk helderheid over het laatste seizoen.

HBO heeft synopsissen vrijgegeven voor het laatste seizoen van The Leftovers. Het gaat om de eerste zeven afleveringen van het derde en laatste seizoen van Damon Lindelofs dramaserie. Het blijkt dat er een paar jaar verstreken zijn sinds de Guilty Remnant het stadje Jarden in Texas binnenviel.


Eerst gaf HBO een erg uitgebreide synopsis voor het hele seizoen, en vervolgens voor de afleveringen.

Laten we beginnen met het seizoen…
Nu de zevende verjaardag van de Sudden Departure om de hoek staat, bevindt Kevin Garvey zich op een kruising. Hij wordt niet langer gemarteld door Patti, maar vraagt zich nog af of een normaal leven mogelijk is. Voor Nora, bleek Miracle niet de veilige plek te zien waar ze naar zocht en het vreemde gedrag van Kevin doet haar vrezen voor de stabiliteit in haar gezin. Maar Nora is natuurlijk veerkrachtig.

Laurie Garvey, die de Guilty Remnant (G.R.) verlaten heeft en een gezworen vijand van haar voormalige cult geworden is, heeft zich weer bij haar versplinterde familie in Texas gevoegd. Rustig, bewakend en slimmer dan haar jaren, zoekt Laurie's dochter Jill stabiliteit in haar eigen leven. Laurie's zoon, ex-Holy Wayne volger en voormalig undercover G.R.-li Tom, vraagt zich af waarom hij niet gewoon weer een zoon en broer kan zijn.

Seizoen drie laat zien dat de Murphy-familie voor altijd beïnvloed wordt door de nepverdwijning van hun opstandige tiener, Evie, en door de undercover operatie in Miracle, uitgevoerd door Meg, het meest radicale lid van G.R.. Hardcore scepticus John Murphy voelt zich in de kern onzeker, door een reeks onverklaarbare gebeurtenissen en gelooft dat er wellicht toch wonderen mogelijk zijn in Miracle.

Erika Murphy, een arts die in magisch denken gelooft, en een moeder voortgedreven door de dochter van wie ze houdt, is slim en hard, maar kan maar zoveel hebben. Zoon Michael, het meest religieuze lid van de familie, is een toegewijd Christen, die gelooft dat hij een echte wderopstanding gezien heeft.

En terwijl iedereen in Miracle probeert te ontdekken wat verloren is, weer banden op te bouwen en beter te worden, bevindt Kevin Garvey Sr. (Scott Glenn), het voormalig Chief of Police van Mapleton, die stemmen in zijn hoofd hoorde, zich nu in Australië.


Tegelijk zijn er dus ook zeven synopsissen voor afzonderlijke afleveringen vrijgegeven. Uiteraard hebben we die ook voor je.

The Book of Kevin - Drie jaar nadat Miracle, Texas overlopen werd door de Guilty Remnant, is Kevin Garvey (Justin Theroux) weer hoofd van de politie. Ondanks dat hij verder gegaan is na de ongelofelijke gebeurtenissen rond zijn 'wederopstanding', bevindt de zevende verjaardag van de Sudden Departure zich slechts twee weken in de toekomst en vrezen velen dat er een nieuwe apocalyptische gebeurtenis plaats zal vinden.

Don't Be Ridiculous - In haar hoedanigheid als fraude-inspecteur van het Department of Sudden Departure (DSD), reist Nora (Carrie Con) naar St. Louis om een mogelijk bedrog te onderzoeken dat draait om het overtuigen van familieleden van The Departed, dat er een manier is om hun geliefden weer te zien.

Crazy Whitefella Thinking - De klok tikt richting de verjaardag van de Departure en gedreven door iets dat ofwel een goddelijke profetie of complete gekheid is, wandelt Kevin Garvey Sr. (Scott Glenn) door de Australische Outback, in een poging de wereld van de ondergang te redden.

G'Day Melbourne - Kevin (Justin Theorux) en Nora (Carrie Coon) reizen naar Australië, waar zij het meesterbrein achter een ingewikkeld bedrog zoekt, terwijl hij een onverwachte glimp van het verleden opvangt, hem dwingend om de traumatische gebeurtenissen van drie jaar geleden het hoofd te bieden.

It's a Matt, Matt, Matt, Matt World - Overtuigd dat het Kevins (Justin Theroux) lot is om in Miracle te zijn voor de zevende verjaardag van de Departure, gaat Matt Jamison (Christopher Eccleston) in een impuls naar Australië, in en poging hem naar huis te halen. Helaas staat God in de weg.

Certified - Laurie Garvey (Amy Brenneman), een voormalig therapeut, moet weer heel worden, nu ze naar Australië reist om Nora (CarrieCoon) en Kevin (Justin Theroux) te helpen.

The Most Powerful Man in the World (and His Identical Twin Brother) - Op een missie van medeleven, neemt Kevin (Justin Theroux) een andere identiteit aan.

Vanaf 16 april weer te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen