Miles Teller speelt hoofdrol in Amazon-serie van Nicolas Winding Refn

Miles Teller gecast in 'Too Old to Die Young'

Drive-regisseur Refn neemt alle afleveringen voor zijn rekening.

Zilko Tarici, 29 maart 2017 om 15:06

Miles Teller (Whiplash, War Dogs) zal de hoofdrol spelen in de nieuwe misdaadserie Too Old to Die Young, die geregisseerd wordt door Drive-regisseur Nicolas Winding Refn voor Amazon Studios.
Teller speelt in de serie een rouwende politieagent die, samen met de man die zijn partner heeft neergeschoten, terechtkomt in de onderwereld van Los Angeles. Hij raakt verzeild in een wereld vol met huurmoordenaars, Yakuza-soldaten, drugsdealers, Russische maffioso en tienerbendes.

Refn schreef het scenario van Too Old to Die Young samen met de bekroonde stripschrijver Ed Brubaker. Het is de bedoeling dat Refn alle afleveringen van de serie zal regisseren. Refn zelf beschrijft de serie als een "existentiële reis om een samurai te worden".

Too Old to Die Young is slechts een van een handvol veelbelovende series van Amazon. in 2017 en 2018 verwachten we ook David O. Russells maffia-dramaserie met Julianne Moore en Robert De Niro, Matthew Weiners The Romanoffs en Barry Jenkins miniserie The Underground Railroad.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Nicolas Winding Refn, Miles Teller, Drive, Too Old to Die Young, Only God Forgives

Populair nieuws