'Santa Clarita Diet' met Drew Barrymore krijgt tweede seizoen

'Santa Clarita Diet' krijgt tweede seizoen

Het eerste seizoen van de komische Netflix-serie met zombie-elementen wordt behoorlijk goed bekeken.

Zilko Tarici, 1 april 2017 om 13:00

Netflix heeft laten weten dat de zwartgallige comedy-serie Santa Clarita Diet dusdanig goed bekeken is, dat er zeker weten een tweede seizoen komt. Hoofdrolspelers Drew Barrymore en Timothy Olyphant zullen opnieuw de hoofdrollen spelen in het nieuwe seizoen, die opnieuw bol zal staan van de zombie-elementen en het bloedvergieten. De nieuwe afleveringen zullen ergens in 2018 beschikbaar worden gesteld door de streamingdienst. Het eerste seizoen is sinds 3 februari jl. te bekijken op Netflix.
Santa Clarita Diet gaat over Joel (Olyphant) en Sheila (Barrymore), een koppel dat een redelijk afgezonder leven leidt in een voorstad van Los Angeles, samen met hun tienerdochter Abby (Liv Hewson). Wanneer Sheila een dramatische verandering ondergaat in haar leven, dreigt dit de levens van haar gezinsleden te verwoesten.

Showrunner Victor Fresco produceert de serie samen met Barrymore, Olyphant, Aaron Kaplan, Tracy Katsky, Chris Miller en Ember Truesdell.

Wat vinden jullie van de afleveringen die je tot nu toe hebt gezien van Santa Clarita Diet? Laat je mening hieronder horen!

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Santa Clarita Diet, Timothy Olyphant, Drew Barrymore, Netflix, Liv Hewson

Populair nieuws