search
'Westworld' pikt verhaal niet direct na einde s1 op
Series / Nieuws

'Westworld' pikt verhaal niet direct na einde s1 op

Maar we krijgen zeker van alles te zien over de nasleep daarvan.

Westworld eindigde zijn eerste seizoen letterlijk en figuurlijk met een flinke knaller. Het tweede seizoen zal echter niet direct daarna verder gaan. Showrunners Lisa Joy en Jonathan Nolan lieten aan Entertainment Weekly weten dat het tweede seizoen niet direct verder gaat waar het eerste eindigde.

"Ik weet niet zeker of we de volledige slachting gaan zien - in elk geval niet meteen. "Je gaat zeker de nasleep en gevolgen daarvan zien," vertelt Lisa Joy me, waar Jonathan Nolan aan toevoegt: "We pikken het verhaal niet direct op waar we gestopt waren.""

Kortom: ook het tweede seizoen lijkt te gaan spelen met tijd. Of er dan meerdere verhalen over verschillende tijdstippen tegelijk verteld gaan worden zoals in het eerste seizoen het geval was, kunnen we niet zeggen. Wel weten we dat de show een aantal verhaallijnen allesbehalve afgerond heeft en dat sommige personages in situaties verkeren die wel direct opgelost moeten worden als de serie verder gaat.

Dat zal pas volgend jaar zo zijn, waarbij het tweede seizoen van de HBO-serie onder meer vragen rond het park moet beantwoorden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen