search
Chaos in eerste trailer 'Preacher' seizoen 2
Series / Trailer

Chaos in eerste trailer 'Preacher' seizoen 2

Dit wordt weer smullen.AMC heeft de eerste trailer onthuld voor het tweede seizoen van de serie Preacher. In de trailer zie je de eerste beelden van de chaos die de personages Jesse, Tulip en Cassidy zullen aanrichten tijdens hun wilde road trip.

Het nieuwe seizoen zoomt uiteraard opnieuw in op de predikant Jesse Custer (Dominic Cooper), zijn brute ex Tulip (Ruth Negga) en de Ierse vampier Cassidy (Joseph Gilgun). Gezamenlijk gaan ze op een road trip om God te vinden en beleven ze een verwrongen strijd die hen meeneemt naar de Hemel, de Hel en alles daartussen.

In het nieuwe seizoen zijn er een aantal nieuwe gezichten te zien, met onder meer Noah Taylor (Game of Thrones), Pip Torrens (Star Wars: The Force Awakens, The Crown), Julie Ann Emery (Fargo, Better Call Saul), Malcolm Barrett (War on Everyone, Dear White People), Ronald Guttman (Homeland, Mozart in the Jungle) en Justin Prentice (13 Reasons Why, Malibu Country).

Het nieuwe seizoen van Preacher keert met dertien afleveringen terug op 25 juni. De titel van episode 1 is "On the Road" en de regie ligt in handen van Seth Rogen en Evan Goldberg.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen