search
2e seizoen 'American Gods' lijkt al besteld
Series / Nieuws

2e seizoen 'American Gods' lijkt al besteld

De opnames zouden in september van start gaan.

American Gods is nog niet begonnen met uitzenden, maar het lijkt erop dat zender Starz er al veel vertrouwen in heeft. Er zou al een tweede seizoen besteld zijn. Niet gek ook overigens, met showrunners Bryan Fuller en Michael Green. Het duo heeft nauw samengewerkt met schrijver Neil Gaiman, van het boek waar de show op gebaseerd wordt.

Omega Underground stelt dat de opnames al in september moeten beginnen in Toronto. Gek is dat niet, het schijnt een prestigeproject te zijn voor Starz, maar tegelijk heeft het netwerk in het verleden al eens gezegd dat er nog geen tweede seizoen besteld is. Toch verwachten we wel zoiets, al hangt het uiteindelijk af van het succes van American Gods.

De serie draait om ex-gevangene Shadow Moon (Ricky Whittle). Hij wordt vrijgelaten en weet niet wat hij met zijn leven aan moet. Dan besluit hij een baantje aan te nemen van de mysterieuze figuur Mr. Wednesday (Ian McShane). Die blijkt al snel een godheid van de oude wereld te zijn, iemand die vastbesloten is een oorlog te beginnen met de nieuwe goden.

Vanaf 30 april op tv.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen