'Star Trek: Discovery' wordt ruw en hard

Star Trek: Discovery wordt ruw en hard

En hoe heet Sonequa Martin-Greens personage?

Jim Pedd, 5 april 2017 om 08:00

Er zijn weer wat details naar buiten gebracht rond Star Trek: Discovery. De CBS-serie heeft een hoofdrol voor actrice Sonequa Martin-Green, en haar naam is nu eindelijk onthuld. Daarnaast krijgen we van de actrice te horen hoe de serie volgens haar gaat verschillen van de rest van de franchise.
CBS plaatste onderstaande bericht op Twitter, waaruit blijkt dat Martin-Green de rol van First Officer Michael Burnham speelt. Zij is de nummer twee van de Discovery, onder Captain Lorca, een rol van Jason Isaacs. De naam van het personage is daarmee overigens anders dan eerst: eerder zou Martin-Green Lt. Commander Rainsford spelen, waarmee het erop lijkt dat sinds het vertrek van Bryan Fuller er achter de schermen een paar dingen in de serie veranderd zijn.

Verder vertelde Martin-Green aan TVLine wat het publiek kan verwachten. “Deze versie van Star Trek pakt het materiaal anders aan dan de anderen in het canon. Het wordt groter, ruwer en harder… en het verhaal bouwt op zichzelf. Het wordt een fantastische reis. Aangezien Star Trek altijd verteld is door de ogen van de kapitein, wordt de mindset ditmaal anders, op verfrissende en uitdagende manieren.”

In de herfst zal de serie te zien zijn op Netflix.

Lees meer over: Star Trek Discovery, Sonequa Martin Green, Netflix, CBS, Jason Isaacs, Bryan Fuller

Populair nieuws