Tijdsprong in achtste seizoen 'The Walking Dead'?

Of wijkt de AMC-serie eindelijk af van de comics?

Jim Pedd, 6 april 2017 14:28

AMC’s The Walking Dead volgt de comics van Robert Kirkman meestal vrij nauwkeurig. Daar komt wellicht verandering in met het achtste seizoen, waar showrunner Scott Gimple over vertelde tegenover The Hollywood Reporter. Het zou kunnen dat men het verhaal een dikke twee of drie jaar vooruit gaan spoelen.
Waar in de comics de oorlog tussen Negan (Jeffrey Dean Morgan) en Rick (Andrew Lincoln) dik twaalf nummers duurt, alvorens er een tijdsprong gemaakt wordt, zou dat in de serie wel eens kunnen veranderen. “Mensen die de comics gelezen hebben verwachten dit. Maar het kan zijn dat we andere zaken bekijken, want tussen de tijdsprong in gebeuren er ongelofelijk interessant zaken. En dus zien we die misschien wel. Het hoeft dus geen zelfde tijdsprong te worden.”

“Ik heb een algemeen pan voor de lange termijn en terwijl ik dat maak, zijn er kleine dingen die ik oppik en die het plan veranderen. Maar over het algemeen denk ik dat er iets meer content komt dan waar Robert naar refereert. Er zijn dingen waar ik over nadacht en die me nieuwsgierig maakten. We gaan het materiaal wel eren, maar het wellicht op een andere manier doen.”

Het kan dus zijn dat de show geen tijdsprong gaat maken. Het achtste seizoen van de AMC-serie is in de loop van oktober te zien.

Bron: THR

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Seizoen 8, Robert Kirkman, Scott Gimple, Tijdsprong, Andrew Lincoln, Rick Grimes, Negan, Jeffrey Dean Morgan

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws