search

Ons nieuws van donderdag 6 april 2017

Geen vervolg meer voor Man Seeking Woman
Series / Nieuws

Geen vervolg meer voor Man Seeking Woman

Wat er zat aan te komen is werkelijkheid geworden...

Geoffrey Ketels

FXX heeft bekend gemaakt dat haar komische serie met Jay Baruchel genaamd 'Man Seeking Woman' geen vervolg meer krijgt. De laatste aflevering van het derde seizoen betekent dan ook meteen het definitieve einde van de reeks.

De komische serie Man Seeking Woman is gebaseerd op de korte verhalen van Simon Rich genaamd 'The Last Girlfriend on Earth'. Dat het derde seizoen zomaar eens het laatste had kunnen zijn was meteen duidelijk met de finale aflevering. We gaan geen spoilers verklappen, maar we kunnen ons wel voorstellen dat de fans van de serie zich in de afsluiter kunnen vinden. Op deze manier is er een mooi einde voorzien voor een vermakelijke serie waar we drie seizoenen lang van hebben kunnen genieten.

Executive producers van de reeks waren Jonathan Krisel, Andrew Singer, Ian Maxtone-Graham en Lorne Michaels. De serie werd gemaakt door Broadway Video en FX Productions. Was jij een fan van Man Seeking Woman en ga je ze missen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tijdsprong in achtste seizoen 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Tijdsprong in achtste seizoen 'The Walking Dead'?

Of wijkt de AMC-serie eindelijk af van de comics?

AMC's The Walking Dead volgt de comics van Robert Kirkman meestal vrij nauwkeurig. Daar komt wellicht verandering in met het achtste seizoen, waar showrunner Scott Gimple over vertelde tegenover The Hollywood Reporter. Het zou kunnen dat men het verhaal een dikke twee of drie jaar vooruit gaan spoelen.

Waar in de comics de oorlog tussen Negan (Jeffrey Dean Morgan) en Rick (Andrew Lincoln) dik twaalf nummers duurt, alvorens er een tijdsprong gemaakt wordt, zou dat in de serie wel eens kunnen veranderen. "Mensen die de comics gelezen hebben verwachten dit. Maar het kan zijn dat we andere zaken bekijken, want tussen de tijdsprong in gebeuren er ongelofelijk interessant zaken. En dus zien we die misschien wel. Het hoeft dus geen zelfde tijdsprong te worden."

"Ik heb een algemeen pan voor de lange termijn en terwijl ik dat maak, zijn er kleine dingen die ik oppik en die het plan veranderen. Maar over het algemeen denk ik dat er iets meer content komt dan waar Robert naar refereert. Er zijn dingen waar ik over nadacht en die me nieuwsgierig maakten. We gaan het materiaal wel eren, maar het wellicht op een andere manier doen."

Het kan dus zijn dat de show geen tijdsprong gaat maken. Het achtste seizoen van de AMC-serie is in de loop van oktober te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Daredevil' seizoen 3 volgend jaar te zien
Series / Nieuws

'Daredevil' seizoen 3 volgend jaar te zien

De opnames gaan bijna van start!

De opnames van het derde seizoen van Marvels Daredevil gaan dit jaar nog van start. Daarmee zal het seizoen vermoedelijk in 2018 te zien zijn. De Netflix-serie lanceerde het kleinschaligere universum en liet verschillende hoeken van New York zien. De culminatie van wat toentertijd begonnen is vindt later dit jaar nog plaats met The Defenders.

Tijdens een interview met Boogaloo Radio vertelde hoofdrolspeler Charlie Cox dat de opnames snel beginnen. "Ik zal dat later dit jaar maken," vertelde hij over het seizoen. De machine draait dus vrolijk door, want waar Iron Fist net gelanceerd is, wordt ook Jessica Jones seizoen twee op dit moment opgenomen

Waar het nieuwe seizoen over zal gaan is maar de vraag. Mogelijk krijgt Matt Murdock te maken met een nieuwe schurk, maar ook kan het zijn dat Kingpin (Vincent D'Onofrio) terugkeert. Vanaf vermoedelijk 2018 te zien. The Defenders is op 18 augustus te zien en wordt later dit jaar gevolgd door The Punisher.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' seizoen 3 krijgt premièredatum
Series / Video/clip/featurette

'Fear the Walking Dead' seizoen 3 krijgt premièredatum

De Walkers vallen de overlevers binnenkort weer lastig.



Nu het zevende seizoen van The Walking Dead voorbij is, kijkt zender AMC vast vooruit. Fear the Walking Dead is binnenkort te zien, op 4 juni. Over een paar weken kunnen we het derde seizoen van de show dus weer zien, waarvan eerst de eerste acht afleveringen vertoond worden.

In het derde seizoen komen de families weer bij elkaar aan wat ooit de Amerikaans-Mexicaanse grens was. Daar proberen ze weer een samenleving op te bouwen, maar werken ze ook weer aan hun onderlinge relaties. Dat zal niet heel makkelijk gaan, maar iedereen werkt er wel aan.

Zo heeft Madison weer een band opgebouwd met Travis, haar partner in de apocalyps, maar is Alicia gebroken door haar moord op Andres. Madisons zoon bevindt zich slechts een paar kilometer van zijn moeder, maar Nicks eerste actie als leider leidde ertoe dat hij en Luciana gevangen werden door een Amerikaanse militie - het koppel ontsnapte aan de dood, Luciana neergeschoten en Nick voelt zich niet langer onsterfelijk.

Vanaf 4 juni te zien, tot en met 9 juli.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'A Series of Unfortunate Events' krijgt ook derde seizoen
Series / Nieuws

'A Series of Unfortunate Events' krijgt ook derde seizoen

Daarmee wordt de reeks van Lemony Snicket afgerond.

Netflix heeft nu al het derde seizoen van A Series of Unfortunate Events besteld. Het nieuws volgt pakweg een maand op de aankondiging van een tweede reeks over de Baudelaire-kinderen. Het eerste seizoen is al te streamen en telt acht afleveringen, gebaseerd op de eerste vier boeken van de Lemony Snicket-reeks.

Het tweede seizoen van de show wordt gebaseerd op boeken vijf tot en met negen en het derde seizoen rondt de reeks vermoedelijk af. Dan zouden boeken tien tot en met dertien verfilmd worden. De hoofdrol in de serie is er voor acteur Neil Patrick Harris, die de kwaadaardige Count Olaf speelt. Hij heeft het voorzien op het fortuin van de kinderen Violet, Klaus en Sunny.

Wanneer het seizoen opgenomen wordt en te zien valt is niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen