Kevin Bacon in eerste trailer Amazon-serie 'I Love Dick'

Ook Kathryn Hahn en Griffin Dunne spelen belangrijke rollen in de serie.

Zilko Tarici, 11-04-2017 13:32


Amazon Studios heeft een nieuwe trailer voor de serie I Love Dick onthuld via Deadline. De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Kathryn Hahn, Griffin Dunne en Kevin Bacon. De serie is gebaseerd op het boek van Chris Kraus uit 1997. I Love Dick werd bedacht door Transparent-bedenker Jill Soloway en vertelt het verhaal van een gehuwd koppel (Hahn en Dunne), die een befaamde professor genaamd Dick (Bacon) ontmoeten, waarna hun leven verandert. De eerste aflevering van I Love Dick wordt op 12 mei a.s. beschikbaar gesteld door Amazon.

De serie wordt geproduceerd door Soloway, Andrea Sperling en Victor Hsu. De eerste afleveringen werden vertoond tijdens het jaarlijkse Sundance Film Festival, dat eerder dit jaar plaatsvond. Soloway beschreef de serie aan de pers als een "heerlijke psychoseksuele comedy-serie die zich in een klein dorp afspeelt".

Actrice Hahn kennen we uit films als We're the Millers en The Secret Life of Walter Mitty, Dunne zagen we eerder in films als Dallas Buyers Club en An American Werewolf in London, en Bacon is natuurlijk bekend uit grote films als Apollo 13 en Footloose.

Bron: Amazon Studios

Lees meer over: Kevin Bacon, Griffin Dunne, Kathryn Hahn, Amazon, I Love Dick

Populair nieuws