Vandaag start 'Better Call Saul' seizoen drie!

Start 'Better Call Saul' seizoen drie

Zijn volgende stappen op weg naar 'Walter White'....

Tako, 11 april 2017 om 11:18

We hebben er iets meer dan een jaar op moeten wachten! Maar vandaag is er weer een gloednieuwe aflevering van Better Call Saul te zien op Netflix. De eerste aflevering is getiteld 'Mabel' en heeft de volgende synopsis.
Chuck denkt na over zijn volgende stap en Jimmy wordt achtervolgd door nog een leugen. Mike is nerveus en probeert erachter te komen wie hem in de gaten houdt, en hoe.

De komende maanden wordt iedere week een nieuwe aflevering live gezet. Dat is niet helemaal wat we verwachten van Netflix (liever alles in één keer online) maar dat komt omdat de show is ontwikkeld met AMC, een Amerikaanse kabelnetwerk. Die zenden wekelijks een aflevering op TV uit en vinden het niet zo prettig als iedereen alles al inline heeft gezien.

Better Call Saul is een Amerikaanse TV-serie gestart in 2015 en bedacht door Vince Gilligan en Peter Gould. De serie is een spin-off van Breaking Bad, waarin het personage Saul Goodman (Bob Odenkirk) een zeer louche advocaat is. In Better Call Saul wordt het eerdere leven Saul verder verteld, voordat hij Walter White, het hoofdpersonage van Breaking Bad, leerde kennen.

Lees meer over: better call saul, netflix, Walter White, Mabel, Vince Gilligan, Peter Gould, Saul Goodman

Populair nieuws