Nieuw stuk artwork 'Fear the Walking Dead' seizoen 3

Nieuw artwork 'Fear the Walking Dead' S3

Fear what you become...

Zilko Tarici, 19 april 2017 om 18:01

AMC heeft een nieuw stuk artwork vrijgegeven van The Walking Dead-spinoffserie Fear the Walking Dead seizoen 3. Het nieuwe seizoen gaat van start op zondag 4 juni a.s. met de twee eerste afleveringen. Op de afbeelding zien we personage Nick Clark (url2=https://www.serietotaal.nl/persoon/9680/frank-dillane]Frank Dillane[/url2]) en de tagline 'Fear What You Become'.
In het derde seizoen van Fear the Walking Dead zien we hoe de families die we tot nu toe hebben gevolgd samen worden gebracht in de kleurrijke en gewelddadige regio die eerder bekend stond als het grensgebied tussen Amerika en Mexico. De personages moeten nu niet alleen een nieuwe maatschappij zien op te bouwen, maar ook hun familiebanden aanhalen. Madison is weer samen met haar partner Travis, maar Alicia is diep geraakt door haar moord op Andres. De zoon van Madison is nog maar een paar kilometer verwijderd van zijn moeder, maar Nicks eerste actie als een leider leidde ertoe dat hij en Luciana werden overvallen door een Amerikaanse militie.

Een mysterieuze uitbraak bedreigt de wankele stabiliteit die middelbare school decaan Madison Clark (Kim Dickens) en leraar Engels Travis Manawa (Cliff Curtis) hebben weten op te bouwen nadat hun huwelijken in elkaar stortten. De dagelijkse problemen om twee families bij elkaar te brengen en een gespannen relatie met de kinderen gaan naar de achtergrond als de maatschappij uit elkaar begint te vallen. Tijdens een gedwongen evolutie, waarbij de sterkste overleeft, moeten de disfunctionele families zichzelf opnieuw uit te vinden of hun donkere geschiedenis omarmen.


Lees meer over: Fear the Walking Dead, The Walking Dead, Scott M Gimple, Kim Dickens, Cliff Curtis

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws