search
Amazon's 'Patriot' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

Amazon's 'Patriot' krijgt tweede seizoen

Het drama met onder meer Michael Dorman doet het goed...

Geoffrey Ketels

Amazon heeft bekend gemaakt dat de serie 'Patriot' met onder meer Michael Dorman, Terry O'Quinn, Kurtwood Smith en Michael Chernus een tweede seizoen zal krijgen. De beslissing komt er na de vele positieve recensies die de reeks na haar lancering op 24 februari van dit jaar mocht ontvangen.


Typisch voor online streaming platformen is dat ze geen exacte kijkcijfers bekendmaken. Dit geldt niet alleen voor Amazon, maar ook voor met name Netflix en Hulu. Dit zorgt er voor dat de prestaties van de reeks onduidelijk blijven. Wel kan er worden vastgesteld dat Patriot op Metacritic een degelijke score heeft van 68 met een gemiddelde van 83 procent op Rotten Tomatoes.

De huidige executive producers blijven ook aan voor het tweede seizoen. Dit betekent dat Steven Conrad, James Parriott, Charles Gogolak evenals Gil Bellows verantwoordelijk zullen blijven voor de nieuwe afleveringen. Ook Glenn Ficarra en John Requa blijven aan boord. Wanneer het tweede seizoen zal worden gelanceerd is tot dusver nog niet bekend. Bovendien werd ook nog niet aangegeven uit hoeveel afleveringen ze zal bestaan.

Ben jij een fan van de serie Patriot en kijk je al uit naar het vervolg?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen