search
Ed Sheeran onthult details rol 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Ed Sheeran onthult details rol 'Game of Thrones'

Natuurlijk heeft het met muziek te maken.

Game of Thrones mag dan wel in zijn zevende seizoen minder afleveringen hebben, HBO heeft altijd ruimte voor een muzikale cameo. Zo ook dit seizoen, want Ed Sheeran heeft details onthuld over zijn rol in de serie. Hij zal vermoedelijk kort te zien zijn en liet tegenover The Hits Radio weten wat zijn rol inhoudt. Hij zal tegenover Maisie Williams' Arya Stark te zien zijn.

"Ik heb enkel een scène met Maisie. Ik zing een liedje en dan zegt zij, 'Oh wat een mooi nummer'." Ook weten we dat Sheerans personage geen gruwelijke dood te wachten staat. Meer details zijn er helaas nog niet.

Dit zevende seizoen zullen de ontwikkelingen op Westeros waarschijnlijk in een stroomversnelling terecht komen. Verwacht wordt dat Daenerys (Emilia Clarke) vrij snel de oude zetel van haar familie in Dragonstone weet te veroveren. Van daaruit krijgt ze te maken met tegenstand van Queen Cersei (Lena Headey). Tegelijk zal Dany in contact komen - althans, daar gaan we gebaseerd op setlekken vanuit - met Jon Snow (Kit Harington), die het noorden van het continent voor moet bereiden op de komst van de White Walkers.

Vanaf 16 juli is de show weer te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen