Vijf nieuwe castleden voor 'Star Trek: Discovery'

Vijf nieuwe castleden voor Star Trek: Discovery

Gaat het nog wel goed komen met de serie?

Jim Pedd, 1 mei 2017 om 12:24

Dat fans er steeds minder in geloven dat het nog goed gaat komen met Star Trek: Discovery is ondertussen wel begrijpelijk geworden. CBS heeft al een aantal keer castleden van rol laten veranderen en ook is de releasedatum nu meermaals verschoven en van showrunner gewisseld. Hoopvol is het feit dat CBS er genoeg vertrouwen in blijft houden om nieuwe castleden aan te trekken.
Kenneth Mitchell voegt zich nu bij de serie voor de rol van Klingon-officier Kol. Daarmee vervangt hij Shazad Latif, die oorspronkelijk voor deze rol aangetrokken werd en nu Starfleet Lieutenant Tyler zal spelen. Verder is sci-fi fanfavoriet Rekha Sharma gecast in de rol van Discovery’s veiligheidsofficier Commander Landry. Tot slot zijn Damon Runyan en Clare McConnell gecast als Klingon-leiders Ujilli en Dennas. Hieronder de aankondiging zoals CBS hem op Twitter deed.

De hoofdrol in Star Trek: Discovery is voor Sonequa Martin-Green. Zij speelt First Officer Michael Burnham en staat haar kapitein, gespeeld door Jason Isaacs bij op een geheime missie. Die speelt zich tien jaar voor de gebeurtenissen in de oorspronkelijke Star Trek serie af.

Lees meer over: Star Trek Discovery, CBS, Netflix, CBS All Access, Kenneth Mitchell, Shazad Latif, Rekha Sharma, Damon Runyan, Clare McConnell, Sonequa Martin Green, Jason Isaacs

Populair nieuws