search

Ons nieuws van maandag 1 mei 2017

Eerste trailer en artwork 'House of Cards' seizoen 5!!
Series / Trailer

Eerste trailer en artwork 'House of Cards' seizoen 5!!

Kevin Spacey en Robin Wright keren terug voor een nieuw rondje politiek schandaal.





Netflix heeft vandaag de officiële trailer van House of Cards seizoen 5 vrijgegeven. Het nieuwe seizoen wordt op 30 mei a.s. wereldwijd beschikbaar gesteld door de streaming-service. De trailer (plus een stuk artwork) kun je natuurlijk hierboven bekijken!!

In het nieuwe seizoen keren de Golden Globe-winnende hoofdrolspelers Kevin Spacey en Robin Wright terug als respectievelijk Francis en Claire Underwood, wiens relatie tijdens het vorige seizoen de nodige deuken heeft opgelopen. Naast Spacey en Wright zien we in het nieuwe seizoen ook Michael Kelly, Jayne Atkinson, Neve Campbell, Derek Cecil, Paul Sparks en Joel Kinnaman.

Melissa James Gibson en Frank Pugliese zijn de showrunners van seizoen 5 en zij doen ook dienst als uitvoerend producenten samen met David Fincher, John Mankiewicz, Daniel Minahan, Kevin Spacey, Joshua Donen, Dana Brunetti, Eric Roth, Robin Wright, Michael Dobbs en Andrew Davies. De serie werd bedacht door Beau Willimon.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Z: The Beginning of Everything krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

Z: The Beginning of Everything krijgt tweede seizoen

Ondanks eerdere geruchten die het einde van de serie aangaven.

Geoffrey Ketels

Amazon heeft vriend en vijand verrast door het tweede seizoen aan te kondigen van haar serie 'Z: The Beginning of Everything'. De aankondiging van het tweede seizoen is verrassend te noemen omdat eerder alles in de richting van een stopzetting wees. Dit was niet in het minst het geval omwille van de zeer zwakke score die de reeks kreeg op Metacritic. Ze ontving er immers een score van slechts 61.

Dat Amazon nochtans niet bang is om slecht presterende series af te voeren bleek eerder dit jaar. Toen oogste het nog heel wat kritiek door haar serie 'Good Girls Revolt' amper 2 maanden na haar debuut richting de eeuwige jachtvelden te verwijzen. Deze reeks kon nochtans rekenen op een enigszins betere Metacritic score van 65. Blijkbaar ziet Amazon toch nog steeds meer brood in Z: The Beginning of Everything.

Een woordvoerder van Amazon Studios was kort en krachtig over de bekendmaking van het tweede seizoen. Hij liet optekenen dat men een goed toekomstperspectief had uitgedokterd welke meteen duidelijk zou worden bij de lancering van het tweede seizoen. Benieuwd of ze de ongetwijfeld toegenomen verwachtingen bij de fans van de serie daadwerkelijk zullen weten in te lossen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ed Sheeran onthult details rol 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Ed Sheeran onthult details rol 'Game of Thrones'

Natuurlijk heeft het met muziek te maken.

Game of Thrones mag dan wel in zijn zevende seizoen minder afleveringen hebben, HBO heeft altijd ruimte voor een muzikale cameo. Zo ook dit seizoen, want Ed Sheeran heeft details onthuld over zijn rol in de serie. Hij zal vermoedelijk kort te zien zijn en liet tegenover The Hits Radio weten wat zijn rol inhoudt. Hij zal tegenover Maisie Williams' Arya Stark te zien zijn.

"Ik heb enkel een scène met Maisie. Ik zing een liedje en dan zegt zij, 'Oh wat een mooi nummer'." Ook weten we dat Sheerans personage geen gruwelijke dood te wachten staat. Meer details zijn er helaas nog niet.

Dit zevende seizoen zullen de ontwikkelingen op Westeros waarschijnlijk in een stroomversnelling terecht komen. Verwacht wordt dat Daenerys (Emilia Clarke) vrij snel de oude zetel van haar familie in Dragonstone weet te veroveren. Van daaruit krijgt ze te maken met tegenstand van Queen Cersei (Lena Headey). Tegelijk zal Dany in contact komen - althans, daar gaan we gebaseerd op setlekken vanuit - met Jon Snow (Kit Harington), die het noorden van het continent voor moet bereiden op de komst van de White Walkers.

Vanaf 16 juli is de show weer te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijf nieuwe castleden voor 'Star Trek: Discovery'
Series / Nieuws

Vijf nieuwe castleden voor 'Star Trek: Discovery'

Gaat het nog wel goed komen met de serie?

Dat fans er steeds minder in geloven dat het nog goed gaat komen met Star Trek: Discovery is ondertussen wel begrijpelijk geworden. CBS heeft al een aantal keer castleden van rol laten veranderen en ook is de releasedatum nu meermaals verschoven en van showrunner gewisseld. Hoopvol is het feit dat CBS er genoeg vertrouwen in blijft houden om nieuwe castleden aan te trekken.

Kenneth Mitchell voegt zich nu bij de serie voor de rol van Klingon-officier Kol. Daarmee vervangt hij Shazad Latif, die oorspronkelijk voor deze rol aangetrokken werd en nu Starfleet Lieutenant Tyler zal spelen. Verder is sci-fi fanfavoriet Rekha Sharma gecast in de rol van Discovery's veiligheidsofficier Commander Landry. Tot slot zijn Damon Runyan en Clare McConnell gecast als Klingon-leiders Ujilli en Dennas. Hieronder de aankondiging zoals CBS hem op Twitter deed.


De hoofdrol in Star Trek: Discovery is voor Sonequa Martin-Green. Zij speelt First Officer Michael Burnham en staat haar kapitein, gespeeld door Jason Isaacs bij op een geheime missie. Die speelt zich tien jaar voor de gebeurtenissen in de oorspronkelijke Star Trek serie af.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gewelddadige promo 'Fear the Walking Dead'
Series / Video/clip/featurette

Gewelddadige promo 'Fear the Walking Dead'

Wat doen ze met die man op de dam?



"We overleven nu, wat er ook voor nodig is," horen we aan het begin van de nieuwe promo voor AMCs Fear the Walking Dead. Daarnaast gebeuren er een paar niet bepaald frissen zaken in deze promo, die laat zien dat er een boel op het spel staat voor onze helden.

Als dit derde seizoen begint, zijn de families weer bij elkaar gekomen, ergens in het gewelddadige, maar levendige gebied dat ooit bekend stond als de Amerikaans-Mexicaanse grens. Internationale grenzen bestaan niet meer met het einde van de wereld en dus is het aan onze helden om te proberen te samenleving weer opnieuw vorm te geven. Iedereen doet dat zo op zijn eigen manier. Zo proberen Madison (Kim Dickens) en Travis (Cliff Curtis) vooral te overleven. En Nick (Frank Dillane) wil zijn draai vinden als leider van een losse gemeenschap.

De serie krijgt hoe dan ook een vierde seizoen. Dan is er wel een nieuwe showrunner nodig, Dave Erickson stapte onlangs namelijk op. Wie zijn opvolger zal zijn is nog niet bekend, al weten we wel dat Scott Gimple, die moederserie The Walking Dead leidt, nu producent van de spin-off is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Revival in de maak voor 'Roseanne'
Series / Nieuws

Revival in de maak voor 'Roseanne'

En Roseanne Bar is uiteraard terug van de partij!

Geoffrey Ketels

Er is een revival in de maak van de populaire ABC sitcom 'Roseanne'. Dit nieuws werd bevestigd aan The Hollywood Reporter. De maker en hoofdrolspeelster van de serie, namelijk Roseanne Bar heeft reeds bevestigd dat ze terug van de partij is. Hetzelfde geldt eveneens voor John Goodman evenals Sara Gilbert. Gilbert zal ook dienst doen als executive producer samen met Barr, Tom Werner evenals Bruce Helford.

Bij welk netwerk de revival zal worden ondergebracht is momenteel nog niet bekend. Wel zou al zeker Netflix een grote interesse in het project hebben getoond. De originele reeks die draaide rond een familie in het Amerikaanse Illinois was te zien op ABC tussen 1988 & 1997. De veel bekeken serie wist niet alleen een trouwe schare fans te verzamelen, daarnaast sleepte ze ook zomaar even vier Emmys in de wacht.

Dat Netflix het netwerk is welke momenteel wordt gelinkt aan de Roseanna revival is niet zo vreemd. Het netwerk liet de laatste tijd immers duidelijk haar voorkeur blijken voor revivals van populaire series uit het verleden. Bekende voorbeelden op dit vlak zijn de Gilmore Girls en Full House revivals.

Kijk jij al uit naar de Roseanna revival en denk je dat Netflix hem uiteindelijk in de wacht sleept?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.