search
Z: The Beginning of Everything krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

Z: The Beginning of Everything krijgt tweede seizoen

Ondanks eerdere geruchten die het einde van de serie aangaven.

Geoffrey Ketels

Amazon heeft vriend en vijand verrast door het tweede seizoen aan te kondigen van haar serie 'Z: The Beginning of Everything'. De aankondiging van het tweede seizoen is verrassend te noemen omdat eerder alles in de richting van een stopzetting wees. Dit was niet in het minst het geval omwille van de zeer zwakke score die de reeks kreeg op Metacritic. Ze ontving er immers een score van slechts 61.


Dat Amazon nochtans niet bang is om slecht presterende series af te voeren bleek eerder dit jaar. Toen oogste het nog heel wat kritiek door haar serie 'Good Girls Revolt' amper 2 maanden na haar debuut richting de eeuwige jachtvelden te verwijzen. Deze reeks kon nochtans rekenen op een enigszins betere Metacritic score van 65. Blijkbaar ziet Amazon toch nog steeds meer brood in Z: The Beginning of Everything.

Een woordvoerder van Amazon Studios was kort en krachtig over de bekendmaking van het tweede seizoen. Hij liet optekenen dat men een goed toekomstperspectief had uitgedokterd welke meteen duidelijk zou worden bij de lancering van het tweede seizoen. Benieuwd of ze de ongetwijfeld toegenomen verwachtingen bij de fans van de serie daadwerkelijk zullen weten in te lossen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen