search
Voorlopig geen derde seizoen voor 'Master of None'
Series / Nieuws

Voorlopig geen derde seizoen voor 'Master of None'

Tot Aziz Ansari een stuk ouder is komt er mogelijk geen nieuwe reeks.

Aziz Ansari's Netflix-serie Master of None is immense populair. Achttien maanden heeft het geduurd eer het tweede seizoen op het streamingkanaal kon verschijnen (wat deze maand eindelijk het geval is). Wat kunnen we verwachten van het derde seizoen? Als dat er al gaat komen. Tegenover Vulture vertelde de acteur dat het komen van een nieuw seizoen niet zo zeker is. Voorlopig niet althans.


"Ik weet niet of we een derde seizoen gaan maken. Het zou me niet verbazen als ik een lange pauze nodig zou hebben, voordat ik er weer mee aan de slag kan," aldus de komiek. Hij wil alleen een nieuw seizoen maken als hij het gevoel heeft dat het beter zal zijn dan het vorige. En daar komt bij dat de serie gebaseerd is op ervaringen uit zijn verleden, dus moet er genoeg gebeurd zijn om een nieuw seizoen te rechtvaardigen.

"Ik moet een andere man worden, voordat ik aan de slag kan met een derde seizoen, zo denk ik er althans over," aldus Ansari. "Ik denk dat ik moet trouwen, of een kind moet krijgen of iets dergelijks. Er is verder niets meer te zeggen over het leven van een jonge, alleenstaande man in New York, die de hele tijd buiten de deur eet."

Het tweede seizoen zal op 12 mei te zien zijn. Dit seizoen heeft onder meer een complete aflevering in zwart/wit en eentje die zich geheel focust op de vriendschap van Dev en Denise (Lena Waithe), en eentje waarin Ansari in z'n geheel niet zit.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen