Tweede seizoen 'The Good Fight' wordt langer dan eerste

Meer afleveringen voor The Good Fight seizoen 2

Het eerste seizoen deed het dan ook beter dan verwacht.

Geoffrey Ketels, 4 mei 2017 om 14:47

Goed nieuws voor de fans van de serie 'The Good Fight'. Vandaag is namelijk duidelijk geworden dat het tweede seizoen van de reeks zal bestaan uit 13 afleveringen. In vergelijking met het eerste seizoen worden de fans dus verwend met zomaar even drie extra afleveringen.
The Good Fight is een spin-off van de CBS-serie 'The Good Wife' en de eerste originele serie die in première ging op het premium streaming netwerk CBS All Access. Het eerste seizoen was te zien deze lente en introduceerde Maria (gespeeld door Rose Leslie) in het Amerikaanse Chicago. De cast bestaat buiten Rose Leslie eveneens uit Christine Baranski en Cush Jumbo. Ondanks het feit dat de verwachtingen voor de spin-off vrij hoog lagen wist ze deze moeiteloos in te lossen en zelfs te overtreffen. Het duurde dan ook niet lang vooraleer de bekendmaking van een tweede seizoen de wereld werd ingestuurd.

Op het tweede seizoen van de reeks is het nog wel even wachten. Seizoen 2 van 'The Good Fight' gaat immers pas volgend jaar in première. Kijk jij al uit naar wat dit extra lange seizoen allemaal voor ons in petto zal hebben?

Bron: TV.com

Lees meer over: The Good Fight, serie, The Good Wife

Populair nieuws