search
Grimmige synopsis vierde en laatste seizoen 'The Strain'
Series / Nieuws

Grimmige synopsis vierde en laatste seizoen 'The Strain'

Gaan de Strigoi winnen?

Het staat er steeds slechter voor bij onze vrienden in The Strain. Het vierde en laatste seizoen van de FX-serie heeft nu een synopsis gekregen. Die laat zien dat de Strigoi aan de winnende hand zijn, vooral gezien het einde van het derde seizoen.


"Als het vierde en laatste seizoen begint, zijn er negen maanden verstreken. De wereld is in duisternis vervallen en de Strigoi hebben alle macht in handen. De explosie aan het eind van het derde seizoen zorgde voor een nucleaire apocalypse. De nucleaire winter die daaruit voortkwam, bevrijdde de Strigoi en maakte het voor hen mogelijk ook overdag te bewegen. De Master vestigde zijn totalitaire regime.

De angsten van het gepeupel gebruikend, hebben de Master en zijn volgelingen een ongemakkelijke alliantie gevestigd in "The Partnership". De meerderheid van de mensheid werkt nu voor de Strigoi, met een duidelijke dreiging: samenwerken of sterven. De wereld verkeert in chaos en onze groep helden is uit elkaar gevallen. Elk van hen zal persoonlijke uitdagingen moeten overkomen en de dood weerstaan, voor zelfs de kleinste kans om terug te vechten…. Ondertussen heerst de Master, en brengt hij het einde van de wereld zoals wij die kennen steeds dichterbij. Geconfronteerd met het risico op uitroeiing is het de vraag of onze helden hebben wat er nodig is om de mensheid te redden."


De show is bedacht door Guillermo del Toro en Chuck Hogan. In de Verenigde Staten gaat de serie in juli verder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen