Synopsis 'Legends of Tomorrow' S3 hint naar nieuw team

Wat heeft The CW voor ons in het verschiet?

Jim Pedd, 23-05-2017 11:29

Het ziet ernaar uit dat het team van Legends of Tomorrow in het derde seizoen een andere samenstelling krijgt. The CW heeft de eerste synopsis vrijgegeven van het nieuwe seizoen, die laat zien dat er wat veranderingen plaatsvinden.
Nadat ze Eobard Thawne en zijn Legion of Doom verslagen hebben, komen de Legends tegenover een nieuwe bedreiging te staan, die ze zelf aan het einde van het vorige seizoen gemaakt hebben. Toen ze een moment in tijd waar ze al deel aan hadden bezochten, braken ze de tijdlijn en maakten ze anachronismen. Mensen, dieren en objecten werden over de tijd verspreid! Ons team moet nu een manier vinden om de boel te herstellen, voordat de tijd zelf uit elkaar valt.

Maar voordat onze Legends weer in actie kunnen komen, zetten Rip Hunter (Arthur Darvill) en zijn nieuw opgestelde Time Bureau vraagtekens bij hun methodes. Nu het Time Bureau in essentie de nieuwe baas is, vallen de Legends uit elkaar - totdat Mick Rory (Dominic Purcell) een van hen vindt tijdens zijn welverdiende vakantie in Aruba. Sara (Caity Lotz) ziet het als een kans om weer in actie te komen en verzamelt de Legends weer. En dus keren onder meer miljardair Ray Palmer (Brandon Routh), de onconventionele historicus-superheld Nathan Heywood (Nick Zano) en Professor Martin Stein (Victor Garber) en Jefferson "Jax" Jackson (Franz Drameh), die gezamenlijk de metamens Firestorm vormen terug.

Eenmaal weer samen, dagen de Legends de autoriteit van het Time Bureau over tijd uit en staan ze erop dat hun methoden wellicht rommelig zijn, maar dat de problemen die zij oplossen boven de macht van de Time Bureau liggen. Sommige problemen kunnen alleen opgelost worden door de Legends.

Lees meer over: Legends of Tomorrow, Seizoen 3, The CW, Arthur Darville, Dominic Purcell, Caity Loltz, Brandon Routh, Nick Zano, Victor Garber, Franz Drameh

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in