Gigantische draak op foto's 'Game of Thrones' S7

Gigantische draak op foto's Game of Thrones

Zo groot als een Boeing...

Jim Pedd, 23 mei 2017 09:24

Er zijn zeven foto’s vrijgegeven van het zevende seizoen van HBO’s Game of Thrones. Een plotsynopsis is er nog altijd niet. De serie gaat op 16 juli weer van start. Hieronder, zonder verder omhaal, de beelden.
Een tijd geleden kregen we nog te horen dat de draken van Daenerys (Emilia Clarke) zo groot als vliegtuigen zouden worden in het zevende seizoen van de HBO-hitserie. Dat blijkt niet gelogen, want hieronder zien we Dany op Drogon zitten. En die is werkelijk gigantisch.Er is ook een beeld van Arya (Maisie Williams) die te paard op weg is naar… een plek. Zou ze er hard aan werken namen af te strepen van haar lange lijst?Gwendoline Christie (Brienne of Tarth) amuseert zich op de set.Deze foto van achter de schermen toont Cersei (Lena Headey) en Jaime (Nikolaj Coster-Waldau), in de troonzaal van Kings Landing. Of hij haar kan beschermen (of uiteindelijk vermoordt?)…Verder is er een foto van Jon Snow (Kit Harington), die op weg lijkt, of terugkeert van, een winterachtig Winterfell. Hij is misschien wel op weg naar Dany. We zagen namelijk al eens setfoto’s waarop ze samen te zien zijn.Littlefinger (Aidan Gillen) en Sansa Stark (Sophie Turner) maken plannen in Winterfell. Eind vorig seizoen merkten we al dat Littlefinger van plan was chaos te zaaien en het is de vraag of Sansa daarvoor valt.Tormund Giantsbane (Kristofer Hivju) hoopt Brienne te zien op deze foto. Het duo had een opmerkelijk goede klik.


Bron: EW

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Emilia Clarke, Kit Harington, Maisie Williams, Nikolaj Coster Waldau, Lena Headey, Gwendoline Christie, Kristofer Hivju, Aidan Gillen, Sophie Turner

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws