Vierde seizoen 'Hannibal'?

Bryan Fuller heeft een goed idee.

Bram de Groot, 26-05-2017 16:36

Alweer even geleden trok NBC de stekker uit de serie Hannibal van bedenker Bryan Fuller. De serie gebaseerd op personages uit het boek Red Dragon van Thomas Harris had echter een hoop trouwe fans en deze waren dan ook diep teleurgesteld. Maar is er nu hoop doordat Fuller met een idee komt voor een vierde seizoen?
"Ik heb net een geweldig idee voor seizoen 4. Er is een interessant hoofdstuk in de relatie tussen Will Graham en Hannibal Lecter dat fascinerend zou zijn om uit te pakken. Ik heb het gedeeld met de bepalende heren en zij zijn enthousiast. Er is een verhaal dat ik wil laten zien rond Katie Isabelle's personage Margot Verger, waarvan we weren dat ze de moeder is van de Verger erfgenamen en de Verger vleesverpakkingsindustrie."

Hannibal werd in 2015 gecanceld na drie seizoenen. Fuller teast sindsdien de komst van een nieuw seizoen, met uiteraard ook hoofdrolspeler Mads Mikkelsen.

Bron: Screenrant

Lees meer over: Lady Murasaki, hannibal, seizoen 4, Hannibal Lecter, Tao Okamoto, actrice, Mads Mikkelsen, Hugh Dancy, Will Graham, teaser, trailer, comic con, Rutina Wesley, Richard Armitage

Populair nieuws

Laatste serienieuws