search
Hints naar verhaal S2 '13 Reasons Why'
Series / Nieuws

Hints naar verhaal S2 '13 Reasons Why'

Wat brengt het nieuwe seizoen ons?

Het leek erop dat één seizoen van 13 Reasons Why genoeg zou zijn. Het verhaal van Jay Ashers YA-boek was immers al verteld. Maar recent bleek dat er een tweede seizoen zou komen. Waar je wellicht gedacht zou hebben dat de show dan als een anthologie verder zou gaan, blijkt dat in elk geval niet waar.


Tegenover Variety laat uitvoerend producent Brian Yorkey weten dat het tweede seizoen om een ander perspectief dan dat van Hannah gaat draaien. "Hannah heeft haar versie van de gebeurtenissen gegeven, maar er zijn minstens 12 andere kinderen met elk een eigen versie van die gebeurtenissen, die we nog niet echt gehoord hebben. Niet dat ik denk dat Hannah leugens verteld heeft overigens," aldus Yorkey.

Zeker is dat actrice Katherine Langford wederom terugkeert als Hannah. Daarmee is het ook zeker dat er flashbacks komen. De vraag is vooral of het interessant wordt als er een nieuw seizoen komt, dat het verhaal vanuit een ander perspectief vertelt. Het tweede seizoen zou in 2018 te zien moeten zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen