search

Ons nieuws van dinsdag 6 juni 2017

Angstaanjagende trailer Stephen King-serie 'The Mist'!
Series / Trailer

Angstaanjagende trailer Stephen King-serie 'The Mist'!

Duidelijk iets in de mist.



Afgelopen weken zagen we al een twee (teaser) trailers voorbijkomen voor de serie The Mist en nu kun je hierboven kijken naar opnieuw een angstaanjagend voorproefje op de serie die later deze maand aftrapt op de zender Spike.

In de serie beland je in een kleine stad waar een familie te maken krijgt met een brute misdaad. Maar als het stadje wordt bedekt door enorme mist raken zij en de rest van de gemeenschap afgesloten van de buitenwereld. Familie, vrienden en vreemdelingen worden bondgenoten en moeten dealen met de mysterieuze mist en de gevaren daarin. En dan dreigt een deel van de groep inwoners ook nog hun verstand te verliezen.

Uiteraard is The Mist gebaseerd op het boek van Stephen King, welke in 2007 al werd verfilmd door regisseur Frank Darabont. Vanaf 22 juni op Spike.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hints naar verhaal S2 '13 Reasons Why'
Series / Nieuws

Hints naar verhaal S2 '13 Reasons Why'

Wat brengt het nieuwe seizoen ons?

Het leek erop dat één seizoen van 13 Reasons Why genoeg zou zijn. Het verhaal van Jay Ashers YA-boek was immers al verteld. Maar recent bleek dat er een tweede seizoen zou komen. Waar je wellicht gedacht zou hebben dat de show dan als een anthologie verder zou gaan, blijkt dat in elk geval niet waar.

Tegenover Variety laat uitvoerend producent Brian Yorkey weten dat het tweede seizoen om een ander perspectief dan dat van Hannah gaat draaien. "Hannah heeft haar versie van de gebeurtenissen gegeven, maar er zijn minstens 12 andere kinderen met elk een eigen versie van die gebeurtenissen, die we nog niet echt gehoord hebben. Niet dat ik denk dat Hannah leugens verteld heeft overigens," aldus Yorkey.

Zeker is dat actrice Katherine Langford wederom terugkeert als Hannah. Daarmee is het ook zeker dat er flashbacks komen. De vraag is vooral of het interessant wordt als er een nieuw seizoen komt, dat het verhaal vanuit een ander perspectief vertelt. Het tweede seizoen zou in 2018 te zien moeten zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Schurk 'The Flash' seizoen 4 onthuld
Series / Nieuws

Schurk 'The Flash' seizoen 4 onthuld

Het wordt inderdaad geen Speedster.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

De eerste drie seizoenen van The Flash, moest Barry Allen (Grant Gustin) het opnemen tegen schurken die net als hijzelf beschikten over de kracht van snelheid. Maar daar komt met het vierde seizoen verandering in. Barry krijgt volgens uitvoerend producent Andrew Kreisberg te maken met The Thinker.

Hij is een gestoorde uitvinder, die een manier ontdekt om gedachten te controleren en beschikt over telekinese. Dat allemaal dankzij zijn Thinking Cap. Het personage verscheen de eerste keer in 1943, toen hij de eerste Flash - Jay Garrick - martelde en nam het later ook op tegen onder meer Wonder Woman en The Atom.

De afgelopen tijd kwam er toch wel wat kritiek op de The CW-serie, precies om die schurken die telkens een kwaadaardige versie van Barry waren. Nu komt daar dus eindelijk verandering in.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Drie Marvel-series op Netflix in 2018!
Series / Nieuws

Drie Marvel-series op Netflix in 2018!

Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage.

Dit jaar zagen we op Netflix al het eerste seizoen van Iron Fist, verschijnt binnenkort de teamup-serie The Defenders en duikt ook The Punisher op. Ook voor volgend jaar staan weer drie seizoenen gepland.

Entertainment Weekly meldt dat we in 2018 het derde seizoen van Daredevil en de tweede seizoenen van Jessica Jones en Luke Cage kunnen verwelkomen. De opnames voor Jessica Jones zijn al gestart en die van Luke Cage zouden snel beginnen. Daredevil wacht nog op Marco Ramirez, die nu de laatste hand legt aan The Defenders.

Overigens heeft Entertainment Weekly geen bevestiging ontvangen van Marvel of Netflix. De kans lijkt echter groot dat de partijen de strategie met drie series per jaar voortzetten. De Netflix-tak van het Marvel Cinematic Universe is immers uitermate populair.

The Defenders start op 18 augustus en The Punisher lijkt in november te verschijnen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen