'Misfits'-remake vindt hoofdrolspelers

'Misfits'-remake vindt hoofdrolspelers

En er is een pilot besteld voor de Amerikaanse versie van de Britse serie.

Jim Pedd, 8 juni 2017 10:15

Britse series die een Amerikaanse remake krijgen: het komt wel vaker voor. Zo ook met de serie Misfits, waarvan nu een pilot besteld is, evenals de cast onthuld. Deadline meldt dat de volgende acteurs de hoofdrollen spelen: Ashleigh LaThrop, Tre Hall, Allie MacDonald en Jake Cannavale. Showrunner is iZombie-alumnus Diane Ruggiero-Wright.
Over de rolverdeling is verder ook al wat bekend: “LaThrop zal Alicia spelen, een verwend feestbeest uit de middenklasse met maar drie doelen in haar leven: plezier maken, er goed uitzien en veel seks hebben. Hall speelt Curtis, een getalenteerde en arrogante footballspeler met een veelbelovende carrière in het verschiet, die eraan gewend is alles te krijgen wat hij wil. MacDonald speelt de harde en trashy Kelly, die slim is en tegelijk een opgewonden standje, die de neiging heeft mensen snel in elkaar te slaan. Cannavale speelt Nathan, een bedrieger en dief die zichzelf veel te aantrekkelijk, slim en potentievol vindt.”

De oorspronkelijke serie draaide om een groepje jeugddelinquenten die superkrachten kregen na een vreemde elektrische storm. De show liep vijf seizoenen.

Bron: Deadline

Lees meer over: Misfits, Freeform, Ashleigh LaThrop, Tre Hall, Allie MacDonald, Jake Cannavale, Diane Ruggiero Wright

Informatie over de serie: Misfits

Populair nieuws