search
Waarom 'Star Trek: Discovery' zo vaak uitgesteld werd
Series / Nieuws

Waarom 'Star Trek: Discovery' zo vaak uitgesteld werd

En er zullen veel beroemdheden in de serie te zien zijn.

Collider heeft een mooi artikel over Star Trek: Discovery, waaruit twee dingen blijken: waarom de serie zo vaak uitgesteld werd en dat we veel beroemdheden in de serie mogen verwachten. Eerst maar eens dat terugkerende uitstel.

Alex Kurtzman, co-bedenker en uitvoerend producent, vertelde waarom dat vaak gebeurde: "We stelden de serie zo vaak uit, omdat we niet iets wilden maken dat niet zo goed zou zijn. En terwijl onze visie groter werd, hadden we het gevoel dat we niet konden leveren wat op papier er zo goed uit zag. En CBS was daar heel ondersteunend in, en gaf ons de tijd en de kans om het best mogelijke te leveren."

Ook liet Kurtzman weten dat er veel beroemde acteurs in zitten. "Veel acteurs zijn fan van de franchise. We hebben letterlijk een lijst van mensen die aangaven dat ze in Star Trek te zien wilden zijn. Het is geweldig. Mensen die dus in maar één aflevering zitten."

Een goed voorbeeld van iemand die in de serie wilde zitten, is Andrew Lincoln, die een buitenaards wezen wilde spelen. Daarnaast heeft William Shatner recent nog verteld dat hij met alle plezier een cameo zou hebben. Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden. De serie is in de herfst te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen