search
Dany op een draak in featurette 'Game of Thrones'
Series / Video/clip/featurette

Dany op een draak in featurette 'Game of Thrones'

Bekijk hoe de visuele effecten van de HBO-serie gemaakt worden.

HBO heeft de marketingcampagne voor Game of Thrones flink op gang gebracht. Nu is er een featurette over de visuele effecten van de serie, waarbij een van de supervisors uitgebreid aan het woord komt. In de special zien we onder meer hoe de draken gemaakt worden, en bijvoorbeeld hun vlammen. Het ziet er bijzonder uit en is een leuke featurette om te zien. Hieronder de video.




Onlangs werd onthuld dat het zevende seizoen van de HBO-serie zeven afleveringen krijgt die over het geheel genomen langer zijn dan normaal. De finale duurt bijvoorbeeld bijna anderhalf uur, en er zijn twee afleveringen die meer dan zestig minuten in beslag nemen. Tegelijk is er ook een aflevering van slechts vijftig minuten, die voor de serie vrij kort is.

Eind vorig seizoen zagen we hoe Daenerys (Emilia Clarke) met haar draken en immense leger eindelijk richting Westeros kwam. Cersei (Lena Headey) was daar net koningin geworden na het overlijden van al haar kinderen. En tegelijk maakte de Nights King met zijn leger van White Walkers nieuwe zetten richting een oorlog in het zuiden van Westeros.

Vanaf 16 juli te zien op HBO.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen