'John Wick'-prequelserie krijgt titel

'John Wick'-prequelserie krijgt titel

Keanu Reeves zal mogelijk een (kleine) rol spelen in de spinoff-serie.

Door onze nieuwsredactie, 15 juni 2017 14:11

We weten al een tijdje dat John Wick-regisseur en -scenarist Chad Stahelski werkt aan een John Wick-prequelserie voor tv, maar we wisten nog niet welke titel dit project moet gaan dragen. Tijdens een interview met IndieWire liet Stahelski echter kwijt dat de titel The Continental zal zijn. De serie zal zich richten op de wereldwijde keten hotels, die speciaal zijn gebouwd voor de huurmoordenaars die het coole universum van de John Wick-franchise definiëren.
Stahelski liet naast de titel nog wat andere dingen kwijt over de serie:

"Ik houd ervan om verhalen vanuit het perspectief van een personage te vertellen. Wanneer je dit echter naar een tv-serie vertaalt, kun je verschillende personages volgen. We zien op deze manier de wereld van John Wick vanuit verschillende perspectieven, waardoor verschillende aspecten worden belicht."

Zal Keanu Reeves echter ook te zien zijn in de serie als de iconische Wick? Aldus Stahelski:

"Ik denk wel dat we Keanu zullen zien opdagen in de serie. John Wick staat echter niet centraal in deze serie."

Stahelski zal dienst doen als showrunner van The Continental, maar besteedt het schrijven van de scenario's en de regie uit aan anderen. Hij hoopt echter wel hier en daar een aflevering te kunnen regisseren. We moeten volgens Stahelski niet de hoeveelheid actie uit de Wick-films verwachten, maar wel een veel hoger niveau actie dan we gewend zijn van de meeste tv-series.


Bron: IndieWire

Lees meer over: John Wick, Keanu Reeves, The Continental, Chad Stahelski, John Wick Chapter 2

Populair nieuws