Seizoenen 'American Crime Story' omgegooid

Seizoen 2 is nu seizoen 3 en de derde reeks is nu als tweede te zien.

Jim Pedd, 15 juni 2017 10:04

Mocht je je afvragen waarom het derde seizoen van FX-serie American Crime Story meer aandacht krijgt dan het tweede, hebben we nieuws voor je. FX heeft besloten om het seizoen over Versace voorrang te geven. Daarmee komt Katrina later uit, en zijn de rollen van de seizoenen omgedraaid.
Volgens The Hollywood Reporter is het nog altijd de bedoeling dat de twee seizoenen in 2018 te zien zijn. Maar Katrina is uitgesteld omdat “er extra tijd nodig is om de watereffecten te maken om Orkaan Katrina en de nasleep na te bootsen”. Verder zijn er ook castleden aangekondigd: Sarah Paulson, Cuba Gooding Jr. en Courney B. Vance hebben allemaal getekend. Zij waren al in het eerste seizoen, The People v. O.J. te zien en keren nu in andere rollen terug.

American Crime Story draait in het tweede seizoen om de moord op Gianni Versace. Daarin spelen onder meer Penelope Cruz, Darren Criss, Edgar Ramirez en Ricky Martin hoofdrollen.

Bron: THR

Lees meer over: American Crime Story, FX, Katrina, Versace, Sarah Paulson, Cuba Gooding Jr, Courtney B Vance, Penelope Cruz, Darren Criss, Edgar Ramirez, Ricky Martin

Informatie over de serie: American Crime Story

Populair nieuws