Waarom 'Ricky and Morty' uitgesteld is

Waarom 'Ricky and Morty' uitgesteld is

Het moet gewoon goed zijn ditmaal.

Jim Pedd, 27 juni 2017 om 10:15

Het derde seizoen van Ricky and Morty moet nog debuteren, ondanks dat de première op 1 april ons beloofde dat het deze zomer zou zijn. Het gevolg van het uitstel was terechte speculatie: zou de serie geannuleerd zijn? Of zou er ruzie zijn onder de makers? Co-bedenker Dan Harmon legt in een ontzettend lange reeks Twitter-berichten uit dat het minder dramatisch zit.
“Justin [Roiland] en ik vinden het erg jammer dat het seizoen veel te lang duurt. Ik wil uitleggen ‘wat er gebeurd is’, omdat het minder dramatisch is dan je je zou voorstellen. Het publiek van het internet is er heel erg aan gewend de meest intrigerende redenen achter uitstel te horen. […] Maar in werkelijkheid is het heel erg saai. Ik zal het zo objectief mogelijk uitleggen, al kan ik niet doen alsof we het over iets droogs als een autofabriek hebben.”

“De reden waarom S3 zo lang nodig heeft, komt omdat we zo lang nodig hebben om hem te schrijven, want het was S3 van een serie, waarvan we bang waren dat het minder goed zou zijn dan S2 of S1. Het is normaal, maar toch een vreemd fenomeen. Perfectionisme? Denken we er teveel over na?”

Verder vertelde Harmon dat het echt niet lag aan ruzie of iets dergelijks. Het probleem blijft dat men het een briljant seizoen wil maken en heel wat heeft om naar te leven. En dat maakt de zaak niet makkelijker.

Bron: Dan Harmon

Lees meer over: Ricky and Morty, Seizoen 3, Dan Harmon, Justin Roiland

Populair nieuws