search
Adi Shankar maakt 'Assassin's Creed' serie
Series / Nieuws

Adi Shankar maakt 'Assassin's Creed' serie

Een animatieserie voor Netflix.

Adi Shankar heeft bekend gemaakt dat hij de animeserie van Assassin's Creed mag maken. Hij zal de serie voor Netflix produceren en maakte het nieuws zelf bekend.


"Ik ben blij jullie te mogen laten weten dat ik mijn volgende project gevonden heb. Ik speelde de eerste editie van Assassin's Creed in het jaar dat ik naar Los Angeles verhuisde om mijn droom na te jagen. Op dat moment kende ik helemaal niemand in de industrie en had ik nooit durven dromen van Ubisoft me ooit zou vragen de wereld van Assassin's Creed te nemen en een origineel verhaal te vertellen dat zich erin afspeelt. Als iemand je vertelt je passies in het leven niet te volgen, vergissen ze zich."

Vorig jaar werd het voor het eerst bekend dat Netflix en Ubisoft aan een animeserie werkten in de franchise. Datzelfde jaar was er ook een wat matige live-action film met Michael Fassbender in de hoofdrol, die 240 miljoen dollar opbracht. In oktober komt verder een nieuwe game uit, Assassin's Creed Origins, dat zich afspeelt in het oude Egypte.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen