search
Vrouwelijke gladiatorenserie 'The Valiant' in ontwikkeling
Series / Nieuws

Vrouwelijke gladiatorenserie 'The Valiant' in ontwikkeling

Onverschrokken!

The CW werkt aan een nieuwe serie gebaseerd op het boek The Valiant van auteur Lesley Livingston. Deze gaat over vrouwelijke gladiatoren. Eerst verschijnt er een pilot-aflevering.


In The Valiant - in Nederland bekend onder de titel Onverschrokken - is Fallon als dochter van de koning voorbestemd om tegen de Romeinen te gaan strijden met haar vaders troepen. Haar moeder, een legendarische strijder die heroïsch ten onder is gegaan in de strijd tegen Julius Caesar, heeft haar daar van kleins af aan op voorbereid. Op haar zeventiende verjaardag wil Fallon niets liever dan dat haar vader haar beëdigd als strijder en dat haar grote liefde Mael haar vader om haar hand vraagt. Maar alles loopt anders: haar vader heeft besloten om haar uit te huwelijken. Na een schokkende gebeurtenis in het bos wordt Fallon gevangengenomen door een slavenhandelaar en verscheept naar Rome. Het valt de handelaar op dat ze opvallend goed kan vechten.

Het boek wordt omschreven als een "een stoer, spannend verhaal vol verrassende wendingen en levendige actiescènes, dat zich afspeelt in het oude Rome."

Het is nog onbekend welke actrice de hoofdrol moet gaan spelen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen