Orlando Bloom tekent voor Amazons 'Carnival Row'

Orlando Bloom tekent voor Carnival Row

De eerste tv-serie van de Hollywood-ster.

Jim Pedd, 28 augustus 2017 om 10:23

Amazon werkt al lange tijd aan de serie Carnival Row, maar tot nu toe is de productie niet heel eenvoudig verlopen. Vandaag pas is er beweging: acteur Orlando Bloom tekent voor de hoofdrol in het acht afleveringen tellende project.
Deadline meldt dat Bloom de rol van Rycroft Philostrate zal spelen, een politie-inspecteur die de moord op een showgirl op Carnival Row onderzoekt. Een synopsis is er ook: “Carnival Row is een fantasy-noir dat zich afspeelt in een neo-Victoriaanse stad. Mythische wezens die gevlucht zijn uit hun door oorlog verscheurde thuisland, hebben zich verzameld in de stad. Spanningen broeien tussen de inwoners en de groeiende immigrantenpopulatie. De serie volgt het onderzoek naar een reeks onopgeloste moorden die de al zo kwetsbare vrede verder onder druk zetten.”

De serie wordt gemaakt door Paul McGuigan, in samenwerking met Travis Beacham en Rene Echevarria. De serie zou in 2005 al verschijnen, en werd destijds door Guillermo del Toro ontwikkeld. Ondertussen mikt men op een release in de herfst van 2018 of begin 2019.

Bron: Deadline

Lees meer over: Carnival Row, Amazon, Orlando Bloom, Paul McGuigan, Travis Beacham, Rene Echevarria, Guillermo del Toro

Populair nieuws