search

Ons nieuws van maandag 28 augustus 2017

Derde seizoen 'Last Chance U' aangekondigd
Series / Nieuws

Derde seizoen 'Last Chance U' aangekondigd

De setting verhuist wel van Mississippi naar Kansas.

Netflix heeft bekend gemaakt dat haar docuserie 'Last Chance U' een derde seizoen krijgt. Voor het derde seizoen werd er gekozen voor een compleet nieuwe omgeving. De reeks verhuist dan ook van Mississippi naar Kansas.

Net zoals in de voorgaande seizoenen reeds het geval was volg je als kijker ook in het derde seizoen weer een groep van college football players die het moeilijk hebben met bepaalde erfenissen uit het verleden en het beste proberen te halen uit hun sportcarrière.

"Ondanks het feit dat we ons werkterrein nu hebben verlegd naar Kansas hopen we toch om de personen waar we de voorbije seizoenen van zijn gaan houden terug te kunnen bezoeken", aldus Greg Whiteley in een reactie op de bekendmaking van het tweede seizoen.

"We zijn ontzettend dankbaar dat we het getalenteerde team van de East Mississippi Community College hebben mogen volgen en er zo'n fantastisch resultaat kon worden gerealiseerd".

Wanneer fans van de reeks het derde seizoen precies mogen verwachten is momenteel nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO geeft 'Room 104' tweede seizoen
Series / Nieuws

HBO geeft 'Room 104' tweede seizoen

De Duplass broers kunnen hun geluk alvast niet op...

HBO heeft bekend gemaakt dat haar low-budget komedie 'Room 104' een vervolg krijgt. De reeks wordt gemaakt door de broers Jay en Mark Duplass en kreeg positieve reviews van de experts. Onder meer de THR critic Daniel Fienberg gaf eerder aan fan te zijn van de reeks, niet in het minst omwille van haar verfrissende en unieke opzet. Elke aflevering speelt zich namelijk af in dezelfde motel kamer, maar dan wel telkens met een verschillende cast. Ook het verhaal dat wordt verteld is per aflevering anders waardoor er een uitermate divers geheel ontstaat.

Room 104 is het eerste project van de Duplass broers nadat HBO na twee seizoenen de stekker trok uit 'Togetherness'. In Room 104 kwamen reeds heel wat verschillende acteurs en actrices voorbij. Denk hierbij niet alleen aan namen als Melonie Diaz en Keir Gilchrist, maar ook aan Philip Baker Hall, Poorna Jagannathan evenals Orlando Jones. In een reactie op het verschijnen van het tweede seizoen van Room 104 gaven de Duplass broers het volgende aan;

"We kunnen ons niet meer voorstellen wanneer we voor het laatst nog zoveel plezier hebben gehad met een project. We kijken er dan ook naar uit om aan de slag te gaan met het tweede seizoen".

Wanneer we het tweede seizoen van Room 104 precies mogen verwachten is momenteel nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fleabag krijgt tweede seizoen bij Amazon en BBC
Series / Nieuws

Fleabag krijgt tweede seizoen bij Amazon en BBC

Al moeten de fans er wel nog even op wachten...

Goed nieuws voor de fans van de serie 'Fleabag'. Amazon en BBC hebben namelijk bekend gemaakt dat de reeks met zekerheid een tweede seizoen krijgt. Toch zullen de fans van de reeks nog even geduld moeten hebben. Het tweede seizoen zou er namelijk pas in 2019 aankomen.

De maker van Fleabag, namelijk Phoebe Waller-Bridge zal ook voor het tweede seizoen worden aangesteld als schrijfster. Bovendien speelt de actrice uiteraard wederom de hoofdrol. Het eerste deel van de reeks ging in eerste instantie in première op BBC vooraleer ook beschikbaar te zijn op Amazon in september 2016. Of een soortgelijk scenario zich ook zal voltrekken voor het tweede seizoen is momenteel nog niet bekend.

In een reactie op de bekendmaking van het tweede seizoen van Fleabag zei Phoebe Waller-Bridge het volgende; "Ik heb mezelf de vraag gesteld of de reeks nog iets meer te vertellen had of niet. Vanaf dat ogenblik bleven de ideeën maar komen. Zelfs in de bus kreeg ik heel wat inspiratie voor een vervolg. Deze inspiratie wil ik graag delen met onze kijkers."

Wanneer het vervolg op Fleabag er in 2019 precies aankomt is momenteel nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer 'Black Mirror' seizoen 4!
Series / Trailer

Eerste trailer 'Black Mirror' seizoen 4!

Kan niet snel genoeg komen.

Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het vierde seizoen van Black Mirror. Daarnaast zijn er een paar details vrijgegeven voor de aankomende zes afleveringen. Zo blijkt dat acteurs als Jesse Plemons, Rosemarie Dewitt, Andrea Riseborough, Maxine Peake en Douglas Hodge de hoofdrollen spelen.

Hieronder de trailer, gevolgd door details over de zes afleveringen. Een premièredatum is nog niet bekend.



"Arkangel"
Cast: Rosemarie Dewitt (La La Land, Mad Men), Brenna Harding (A Place to Call Home), Owen Teague (Bloodline)
Director: Jodie Foster
Written by: Charlie Brooker

"USS Callister"
Cast: Jesse Plemons (Black Mass, Fargo), Cristin Milioti (The Wolf of Wall Street, Fargo), Jimmi Simpson (Westworld, House of Cards), Michaela Coel (Chewing Gum, Monsters: Dark Continent)
Director: Toby Haynes (Doctor Who, Sherlock)
Written By: Charlie Brooker & William Bridges

"Crocodile"
Cast: Andrea Riseborough (Birdman, Bloodline), Andrew Gower (Outlander), Kiran Sonia Sawar (Murdered By My Father)
Director: John Hillcoat (Triple Nine, Lawless)
Written By: Charlie Brooker

"Hang the DJ"
Cast: Georgina Campbell (Flowers, Broadchurch), Joe Cole (Peaky Blinders, Green Room), George Blagden (Versailles, Vikings)
Director: Tim Van Patten (The Sopranos, Game of Thrones)
Written By: Charlie Brooker

"Metalhead"
Cast: Maxine Peake (The Theory Of Everything, The Village), Jake Davies (The Missing, A Brilliant Young Mind), Clint Dyer (Hope Springs)
Director: David Slade (Hannibal, American Gods)
Written By: Charlie Brooker

"Black Museum"
Cast: Douglas Hodge (The Night Manager, Catastrophe), Letitia Wright (Humans, Ready Player One), Babs Olusanmokun (Roots, The Defenders)
Director: Colm McCarthy
Written By: Charlie Brooker
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Orlando Bloom tekent voor Amazons 'Carnival Row'
Series / Nieuws

Orlando Bloom tekent voor Amazons 'Carnival Row'

De eerste tv-serie van de Hollywood-ster.

Amazon werkt al lange tijd aan de serie Carnival Row, maar tot nu toe is de productie niet heel eenvoudig verlopen. Vandaag pas is er beweging: acteur Orlando Bloom tekent voor de hoofdrol in het acht afleveringen tellende project.

Deadline meldt dat Bloom de rol van Rycroft Philostrate zal spelen, een politie-inspecteur die de moord op een showgirl op Carnival Row onderzoekt. Een synopsis is er ook: "Carnival Row is een fantasy-noir dat zich afspeelt in een neo-Victoriaanse stad. Mythische wezens die gevlucht zijn uit hun door oorlog verscheurde thuisland, hebben zich verzameld in de stad. Spanningen broeien tussen de inwoners en de groeiende immigrantenpopulatie. De serie volgt het onderzoek naar een reeks onopgeloste moorden die de al zo kwetsbare vrede verder onder druk zetten."

De serie wordt gemaakt door Paul McGuigan, in samenwerking met Travis Beacham en Rene Echevarria. De serie zou in 2005 al verschijnen, en werd destijds door Guillermo del Toro ontwikkeld. Ondertussen mikt men op een release in de herfst van 2018 of begin 2019.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer tweede seizoen 'The Shannara Chronicles'
Series / Nieuws

Trailer tweede seizoen 'The Shannara Chronicles'

Toch een vervolg!



Begin 2016 verscheen op MTV de serie The Shannara Chronicles, een verfilming van de fantasierijke Shannara-boekenserie van Terry Brooks. Het eerste seizoen bleek geen enorm succes en ondanks dat MTV al een tweede seizoen had goedgekeurd, droeg de zender het vervolg over aan de zender Spike. Voor de fans een geluk, helemaal wetende dat het nieuwe seizoen al in oktober start.

In seizoen 2 - opnieuw met tien afleveringen - is het een jaar later als de Four Lands in een chaos zijn beland. Een organisatie met de naam The Crimson jaagt op alles wat magie gebruikt en dit zorgt voor heel wat angst en verdeeldheid onder de verschillende rassen. De mysterieuze vrouw Mareth redt Wil van een aanval van Crimson en dit doet hem besluiten opnieuw ten strijde te trekken.

De belangrijkste rollen zijn voor Austin Butler (Wil), Ivana Baquero (Eretria), Manu Bennett (Allanon), Aaron Jakubenko (Ander) en Marcus Vanco (Bandon), maar je zult ook heel wat nieuwe gezichten zien.

Vanaf 11 oktober begint Spike met het uitzenden van de nieuwe reeks afleveringen van The Shannara Chronicles.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen