search
HBO geeft 'Room 104' tweede seizoen
Series / Nieuws

HBO geeft 'Room 104' tweede seizoen

De Duplass broers kunnen hun geluk alvast niet op...

HBO heeft bekend gemaakt dat haar low-budget komedie 'Room 104' een vervolg krijgt. De reeks wordt gemaakt door de broers Jay en Mark Duplass en kreeg positieve reviews van de experts. Onder meer de THR critic Daniel Fienberg gaf eerder aan fan te zijn van de reeks, niet in het minst omwille van haar verfrissende en unieke opzet. Elke aflevering speelt zich namelijk af in dezelfde motel kamer, maar dan wel telkens met een verschillende cast. Ook het verhaal dat wordt verteld is per aflevering anders waardoor er een uitermate divers geheel ontstaat.


Room 104 is het eerste project van de Duplass broers nadat HBO na twee seizoenen de stekker trok uit 'Togetherness'. In Room 104 kwamen reeds heel wat verschillende acteurs en actrices voorbij. Denk hierbij niet alleen aan namen als Melonie Diaz en Keir Gilchrist, maar ook aan Philip Baker Hall, Poorna Jagannathan evenals Orlando Jones. In een reactie op het verschijnen van het tweede seizoen van Room 104 gaven de Duplass broers het volgende aan;

"We kunnen ons niet meer voorstellen wanneer we voor het laatst nog zoveel plezier hebben gehad met een project. We kijken er dan ook naar uit om aan de slag te gaan met het tweede seizoen".

Wanneer we het tweede seizoen van Room 104 precies mogen verwachten is momenteel nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen