search
Fleabag krijgt tweede seizoen bij Amazon en BBC
Series / Nieuws

Fleabag krijgt tweede seizoen bij Amazon en BBC

Al moeten de fans er wel nog even op wachten...

Goed nieuws voor de fans van de serie 'Fleabag'. Amazon en BBC hebben namelijk bekend gemaakt dat de reeks met zekerheid een tweede seizoen krijgt. Toch zullen de fans van de reeks nog even geduld moeten hebben. Het tweede seizoen zou er namelijk pas in 2019 aankomen.


De maker van Fleabag, namelijk Phoebe Waller-Bridge zal ook voor het tweede seizoen worden aangesteld als schrijfster. Bovendien speelt de actrice uiteraard wederom de hoofdrol. Het eerste deel van de reeks ging in eerste instantie in première op BBC vooraleer ook beschikbaar te zijn op Amazon in september 2016. Of een soortgelijk scenario zich ook zal voltrekken voor het tweede seizoen is momenteel nog niet bekend.

In een reactie op de bekendmaking van het tweede seizoen van Fleabag zei Phoebe Waller-Bridge het volgende; "Ik heb mezelf de vraag gesteld of de reeks nog iets meer te vertellen had of niet. Vanaf dat ogenblik bleven de ideeën maar komen. Zelfs in de bus kreeg ik heel wat inspiratie voor een vervolg. Deze inspiratie wil ik graag delen met onze kijkers."

Wanneer het vervolg op Fleabag er in 2019 precies aankomt is momenteel nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen