Uit het universum van X-Men: The Gifted vanaf 5 oktober te zien op FOX

The Gifted vanaf 05-10 te zien op FOX

Op donderdag 5 oktober gaat de nieuwe Marvel/FOX-serie The Gifted in première op seriezender FOX.

Tako, 1 september 2017 om 13:26

Op donderdag 5 oktober gaat de nieuwe Marvel/FOX-serie The Gifted in première op seriezender FOX. Dit gebeurt vrijwel direct na de Amerikaanse wereldpremière. De serie is geproduceerd door X-Men regisseur Bryan Singer en is mede geproduceerd door Matt Nix, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg, Jeph Loeb en Jim Chory die eerder verantwoordelijk waren voor: ‘Marvel’s Jessica Jones’, ‘Marvel’s Daredevil’, ‘X-Men: Apocalypse’ en ‘X-Men: Days of Future Past’.
Het verhaal
Het leven van de familie Strucker raakt in een stroomversnelling als de kinderen van het gezin blijken te beschikken over mutante krachten. Wanneer deze bijzondere eigenschappen aan het licht komen, slaat het gezin noodgedwongen op de vlucht voor de mutanten-opsporingsdienst, The Sentinel Service. In het nauw gedreven gaan de Strucker’s op zoek naar hun ware identiteit en sluiten zij zich aan bij een ondergronds netwerk van mutanten. Wat volgt is een gevecht op leven en dood. The Gifted is een verhaal over overleven, acceptatie en het vinden van je identiteit.


Cast
In The Gifted worden de hoofdrollen vertolkt door Stephen Moyer (‘True Blood’), Amy Acker (‘Person of Interest’), Natalie Alyn Lind (‘Gotham’) en Percy Hynes White (‘Night at the Museum 3’) Verder behoren Sean Teale (‘Reign’), Jamie Chung (‘Gotham’), Emma Dumont (‘Aquarius’), Blair Redford (‘Satisfaction’) en Coby Bell (‘Burn Notice’) tot de vaste cast van de serie.

The Gifted, vanaf 5 oktober iedere donderdag om 22.00 uur te zien op FOX

Lees meer over: the gifted, fox, x men

Populair nieuws