Macabere insteek 'True Detective' seizoen 3 onthuld

Macabere insteek 'True Detective' S3 onthuld

Het wordt weer mac

Bram de Groot, 3 september 2017 om 13:00

Het derde seizoen van True Detective is volgens The Hollywood Reporter officieel goedgekeurd door HBO en daarbij is gelijk een korte indruk gegeven op wat we kunnen verwachten van de dramaserie.
In seizoen 3 van True Detective heeft Mahershala Ali (Moonlight, Luke Cage) een van de hoofdrollen. Hij speelt de politierechercheur Wayne Hays, van de Amerikaanse politie in Northwest Arkansas. Het verhaal keert terug naar de zuidelijke gotische en duistere uitstraling en vertelt het verhaal van een macabere misdrijf in het hart van het Ozark-gebied. Het ontrafelt een mysterie over tientallen jaren en het seizoen speelt zich af in in drie tijdsperiodes.

Naast dat seriebedenker Nic Pizzolatto enkele afleveringen regisseert zal ook Jeremy Saulnier (Blue Ruin, Green Room) plaatsnemen in de regiestoel.

Het aantal afleveringen is nog niet bekend. De eerste twee seizoenen bestonden uit ieder acht afleveringen. De kans is groot dat het nieuwe True Detective seizoen eind 2018 of begin 2019 debuteert op HBO.

Bron: THR

Lees meer over: True Detective, HBO, seizoen 3, Nic Pizzolatto, Mahershala Ali, Jeremy Saulnier

Informatie over de serie: True Detective

Populair nieuws