search
Damien Chazelle maakt muzikaal drama voor Netflix
Series / Nieuws

Damien Chazelle maakt muzikaal drama voor Netflix

The Eddy speelt zich af in Parijs.

La La Land-regisseur Damien Chazelle heeft het druk. Niet alleen maakt hij op dit moment een film rond de eerste man op de maan, Neil Armstrong, ook werkt hij aan een Netflix-serie. Het gaat om muzikaal drama The Eddy, dat Netflix zal laten maken door Chazelle en Jack Thorne.

Het wordt een muzikaal drama dat zich afspeelt in Parijs. "The Eddy is een muzikaal drama dat zich afspeelt in het hedendaagse, multiculturele Parijs, dat draait om een club, zijn eigenaar, de huisband en de chaotische stad die hen omringt." Muziek van het acht afleveringen tellende drama zal gemaakt worden door Glen Ballard, die al eens een Grammy won.

The Eddy wordt geheel in Frankrijk opgenomen, met dialoog in het Frans, Engels en Arabisch. Netflix vertelde hierover: "Van de intense, complexe relatie tussen een jazzdrummer en zijn docent in Whiplash, tot zijn meeslepende duo van liefde in Los Angeles in La La Land, het werk van Damien is emotioneel en meeslepend. Zijn projecten hebben elk een eigen ritme en we zijn erg blij voor hem, Jack, Glen, Alan en het productieteam, die hun visie in de vorm van The Eddy naar Netflix brengen. We zijn erg blij dat hij The Eddy in Frankrijk zal opnemen en dat we dit gedurfde, wereldse en meertalige drama naar onze kijkers van over heel de wereld zullen brengen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen