search

Ons nieuws van maandag 4 september 2017

Nieuwe trailer 'Mr. Robot' seizoen 3 onthuld!
Series / Trailer

Nieuwe trailer 'Mr. Robot' seizoen 3 onthuld!

Op 11 oktober wordt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen uitgezonden.

USA Network heeft een nieuwe trailer onthuld voor het derde seizoen van Mr. Robot, welke je hieronder kunt checken! Uitvoerend producent en scenarist Sam Esmail keert terug voor de regie van alle tien de afleveringen van het nieuwe seizoen. De hoofdrollen worden gespeeld door Rami Malek, Christian Slater, Portia Doubleday, Carly Chaikin, Martin Wallstrom, Grace Gummer, Michael Cristofer en Stephanie Corneliussen. Bobby Cannaval (Boardwalk Empire, Ant-Man) is een nieuwe toevoeging aan de cast als het personage Irving.

In Mr. Robot volgen we het personage Elliot Alderson (Malek), een cyber-security ingenieur die betrokken raakt bij een ondergrondse hacker-groep genaamd fsociety, na gerekruteerd te worden door hun leider (Slater).

De eerste aflevering van het derde seizoen wordt op 11 oktober uitgezonden.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Killjoys krijgt nog twee laatste seizoenen
Series / Nieuws

Killjoys krijgt nog twee laatste seizoenen

Goed voor 20 extra afleveringen!

Dark Matter mag dan wel naar de eeuwige jachtvelden verwezen zijn door Syfy, haar andere serie, namelijk Killjoys krijgt met zekerheid wel nog twee laatste seizoenen. Elk seizoen zal uit 10 afleveringen bestaan. Dit zorgt er voor dat de reeks in totaal nog 20 afleveringen krijgt om een mooi einde te voorzien.

"Een verlenging als deze is het voorrecht dat elke maker van een serie hoopt te krijgen. De 20 extra episodes zorgen er voor dat we een mooi einde kunnen voorzien voor een goed onthaalde reeks die over heel veel fans beschikt", aldus maker en executive producer Michelle Lovretta. "Ik ben bijzonder dankbaar voor deze fantastische kans die aan het volledige team, inclusief de geweldige cast wordt gegeven."

Het is niet de eerste keer dat Syfy meteen uitpakt met een (finale) verlenging van een bestaande serie met 2 seizoenen. In het verleden gebeurde hetzelfde namelijk ook met 12Monkeys.

Ben jij een fan van Killjoys en kijk je al uit naar de laatste 2 seizoenen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
James Gunn maakt 'Starsky & Hutch'
Series / Nieuws

James Gunn maakt 'Starsky & Hutch'

Hij maakt de serie voor Amazon Prime Video.

James Gunn kennen we natuurlijk vooral als de man achter de Guardians of the Galaxy van Marvel. Nu blijkt dat hij ook een serie mag maken voor Amazon. Hij zal Starsky & Hutch maken voor de streamingdienst van webwinkel Amazon. Het moet een voortzetting van de oorspronkelijke show uit de jaren zeventig worden en "een door personages gedreven serie voor Prime Video, die het buddy cop genre uiteen zet op dezelfde amusante manier als Gunn dat met het science fiction genre gedaan heeft."

Gunn zal samen met broer Brian en neef Mark de serie produceren en doet dat samen met Neal Moritz en Pavun Shetty. Brian en Mark Gunn schrijven het scenario op basis van een idee van James. Die vertelde in het persbericht het volgende over de show:

"Toen ik een kind was, was Starsky & Hutch de eerste 'volwassen' serie die ik ooit gezien heb en werd ik meteen verliefd. Het maakte iets in me los, liefde voor straatseries, voor de muscle cars. Dus toen Neal Moritz aan mij vroeg of ik deel wilde uitmaken van een nieuwe Starsky & Hutch, kon ik niet anders dan ja zeggen. Ik ging samenwerken met de twee schrijvers in wie ik het meeste vertrouwen heb om mee te werken, mijn broer Brian en neef Mark Gunn, en samen bedachten we een serie waar ik trots op ben. Bij Amazon geloof ik dat we de meeste creatieve vrijheid hebben om iets anders te maken, dat het publiek uitdaagt en buiten de parameters van het genre treedt."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Damien Chazelle maakt muzikaal drama voor Netflix
Series / Nieuws

Damien Chazelle maakt muzikaal drama voor Netflix

The Eddy speelt zich af in Parijs.

La La Land-regisseur Damien Chazelle heeft het druk. Niet alleen maakt hij op dit moment een film rond de eerste man op de maan, Neil Armstrong, ook werkt hij aan een Netflix-serie. Het gaat om muzikaal drama The Eddy, dat Netflix zal laten maken door Chazelle en Jack Thorne.

Het wordt een muzikaal drama dat zich afspeelt in Parijs. "The Eddy is een muzikaal drama dat zich afspeelt in het hedendaagse, multiculturele Parijs, dat draait om een club, zijn eigenaar, de huisband en de chaotische stad die hen omringt." Muziek van het acht afleveringen tellende drama zal gemaakt worden door Glen Ballard, die al eens een Grammy won.

The Eddy wordt geheel in Frankrijk opgenomen, met dialoog in het Frans, Engels en Arabisch. Netflix vertelde hierover: "Van de intense, complexe relatie tussen een jazzdrummer en zijn docent in Whiplash, tot zijn meeslepende duo van liefde in Los Angeles in La La Land, het werk van Damien is emotioneel en meeslepend. Zijn projecten hebben elk een eigen ritme en we zijn erg blij voor hem, Jack, Glen, Alan en het productieteam, die hun visie in de vorm van The Eddy naar Netflix brengen. We zijn erg blij dat hij The Eddy in Frankrijk zal opnemen en dat we dit gedurfde, wereldse en meertalige drama naar onze kijkers van over heel de wereld zullen brengen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen