James Gunn maakt 'Starsky & Hutch'

James Gunn maakt 'Starsky & Hutch'

Hij maakt de serie voor Amazon Prime Video.

Jim Pedd, 4 september 2017 om 10:12

James Gunn kennen we natuurlijk vooral als de man achter de Guardians of the Galaxy van Marvel. Nu blijkt dat hij ook een serie mag maken voor Amazon. Hij zal Starsky & Hutch maken voor de streamingdienst van webwinkel Amazon. Het moet een voortzetting van de oorspronkelijke show uit de jaren zeventig worden en “een door personages gedreven serie voor Prime Video, die het buddy cop genre uiteen zet op dezelfde amusante manier als Gunn dat met het science fiction genre gedaan heeft.”
Gunn zal samen met broer Brian en neef Mark de serie produceren en doet dat samen met Neal Moritz en Pavun Shetty. Brian en Mark Gunn schrijven het scenario op basis van een idee van James. Die vertelde in het persbericht het volgende over de show:

“Toen ik een kind was, was Starsky & Hutch de eerste ‘volwassen’ serie die ik ooit gezien heb en werd ik meteen verliefd. Het maakte iets in me los, liefde voor straatseries, voor de muscle cars. Dus toen Neal Moritz aan mij vroeg of ik deel wilde uitmaken van een nieuwe Starsky & Hutch, kon ik niet anders dan ja zeggen. Ik ging samenwerken met de twee schrijvers in wie ik het meeste vertrouwen heb om mee te werken, mijn broer Brian en neef Mark Gunn, en samen bedachten we een serie waar ik trots op ben. Bij Amazon geloof ik dat we de meeste creatieve vrijheid hebben om iets anders te maken, dat het publiek uitdaagt en buiten de parameters van het genre treedt.”

Lees meer over: James Gunn, Starsky and Hutch, Amazon, Prime Video

Populair nieuws