Laatste seizoen 'Game of Thrones' krijgt meerdere eindes

'Game of Thrones' krijgt meerdere eindes

Niet iets dat compleet nieuw is overigens.

Bram de Groot, 15 september 2017 om 10:15

Het zevende seizoen van Game of Thrones is ondertussen afgelopen en opnieuw wist de serie opvallende kijkcijfers te noteren. Om ervoor te zorgen dat het kijken van het laatste seizoen zo spannend als mogelijk blijft, worden er verschillende slotscènes opgenomen van het afrondende achtste seizoen.
The Morning Call sprak met Casey Bloys, de programmabaas van HBO, en hij zei het volgende: "Ik weet dat er van het slot van Game of Thrones meerder versies worden opgenomen zodat niemand echt weet wat er gebeurt. Als je iets opneemt, dan weten mensen dat. Dus ze gaan meerdere versies opnemen zodat er tot het einde geen definitief antwoord is."

Het opnemen van verschillende slotscènes is niet nieuw. Dit gebeurde eerder voor series als Dallas, The Simpsons, Breaking Bad en HBO's eigen The Sopranos. In het geval van Game of Thrones zullen zelfs de acteurs niet weten welke scène het slotstuk is dat gebruikt wordt.

Het achtste seizoen zal bestaan uit zes afleveringen met een forse speelduur. Het is nog onbekend wanneer het seizoen debuteert op de betaalzender.

Bron: The Morning Call

Lees meer over: Game of Thrones, Seizoen 8, HBO, Carice van Houten, Emilia Clarke, Nikolaj Coster Waldau

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws