Netflix wilde 'Stranger Things' S3 en 4 back-to-back opnemen

Netflix wilde Stranger Things in 1 keer afmaken

Maar dat wilden de showrunners en producenten uiteindelijk niet.

Jim Pedd, 18 september 2017 om 11:04

Filmfranchises en televisieseries die werken met kindacteurs hebben het soms moeilijk. Kinderen worden immers ouder. En dus zijn er oplossingen nodig. Zo schijnt Netflix van plan te zijn om de volgende twee seizoenen van Stranger Things back-to-back op te nemen, opdat de kinderen er straks niet ineens te oud uit zullen zien.
Dat terwijl de volgende seizoenen nog geen formeel groen licht hebben. The Hollywood Reporter stelt het volgende: “Een bron met kennis van de Stranger Things wereld, vertelt dat Netflix van plan was om seizoenen drie en vier back-to-back op te nemen, om problemen met de transitie naar adolescentie van de jonge acteurs te voorkomen. ‘Elke keer als je een serie hebt die zo sterk leunt op de charmes van de kinderen, wil je dat vangen,’ aldus de bron.”

Maar: “Showrunners Matt en Ross Duffer en uitvoerend producenten Shawn Levy en Dan Cohen schijnen het idee van tafel geveegd te hebben. De schrijversruimte is klein, en de producenten denken dat het niet mogelijk is om zo snel afleveringen te maken. Het plan is om verhalen te plannen op een manier dat het lijkt dat de personages ook echt zo oud zijn als de acteurs op moment van opnemen.”

Eerst is het nog even wachten op het tweede seizoen van de serie, dat vanaf 30 oktober geheel te streamen valt op Netflix.

Bron: THR

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Ross Duffer, Matt Duffer, Shawn Levy

Populair nieuws